Пътници
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Пътници
Обичате ли да пътувате?
Мечтана дестинация?
На стоп, с влак или с кола?
Споделете.
Мечтана дестинация?
Споделете.
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Транспорт - нямам предпочитания, стига да не е с каруца
Мечтани дестинации : Русия ( Уфа, Иркутск, Новосибирск, Надьм, Ростов-на-Дон ), Монголия, КНДР, Непал, Камбоджа, Бутан, Мианмар, Бруней, Ейре, Аржентина.
За тази година се готвя да осъществя само първата..хм..екскурзия - в Русия и от сега събирам парички от закуски
Много се надявам да ми се случи. 
Мечтани дестинации : Русия ( Уфа, Иркутск, Новосибирск, Надьм, Ростов-на-Дон ), Монголия, КНДР, Непал, Камбоджа, Бутан, Мианмар, Бруней, Ейре, Аржентина.
За тази година се готвя да осъществя само първата..хм..екскурзия - в Русия и от сега събирам парички от закуски
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Някой ходил на изток от Урала? Моля ви се, кажете. Много ми е важно.
Засега разбрах, че дестинациите ми в Русия са трудно достижими. Искам да пътувам с влак от тук до Москва - от там пак с влак до Туйменская область - г. Надьм ( това е мнооого на север - западен Сибир ), тук идва първият ми проблем: с какво да стигна от там до Башкортостан - г. Уфа ( зад Урал ) и после до Ростов-на-Дон, ако реча да прескоча далечния Сибир...Приемливи възможности : влак или автобус. Но не искам да сменям транспорт по пътя. Със самолет и на стоп не се приема като вариант.
Благодаря предварително на отзовалите се. Много.
Засега разбрах, че дестинациите ми в Русия са трудно достижими. Искам да пътувам с влак от тук до Москва - от там пак с влак до Туйменская область - г. Надьм ( това е мнооого на север - западен Сибир ), тук идва първият ми проблем: с какво да стигна от там до Башкортостан - г. Уфа ( зад Урал ) и после до Ростов-на-Дон, ако реча да прескоча далечния Сибир...Приемливи възможности : влак или автобус. Но не искам да сменям транспорт по пътя. Със самолет и на стоп не се приема като вариант.
Благодаря предварително на отзовалите се. Много.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Re: Пътници
обожавам да пътувам ......много искам да посета Испания.....Валенсия по-точно и предпочитам самолет.....на второ място колаuhuru написа:Обичате ли да пътувате?
Мечтана дестинация?
Споделете.
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Откакто започнах да ходя по турнета насам-натам,се запалих доста по пътешествията ... засега съм успявала да зърна Италия, Франция, Германия, Белгия, Швейцария, Гърция, Холандия, макар и някои за не повече от ден...сега искам да отида до Испания, но няма да мога, защото ще се ходи по време на кандидат-студентските изпити...
Мечтана дестинация : Дубайи ще ида някой ден 100%(имам рода там
)
Естествено предпочитам да пътувам със самолет, но засега не мога да си го позволя.
Из България не мога да се похваля, че съм пътувала много, а трябва..."Опознай родината си, за да я обикнеш"
Мечтана дестинация : Дубайи ще ида някой ден 100%(имам рода там
Естествено предпочитам да пътувам със самолет, но засега не мога да си го позволя.
Из България не мога да се похваля, че съм пътувала много, а трябва..."Опознай родината си, за да я обикнеш"
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
досега не видях някой да е казал че не обича да пътува
е, аз не обичам
мързи ме, пък и не обичам смяната на обстановката.. което си е малко странно за един стрелец, както ми натякват околните
е, аз не обичам
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg