Верно че темата не е от сериозните, ама за мен си е голям проблем... Откакто се спрат лекциите и се почне същинската сесия и учене не сеспирам да се тъпча бе хора. То чак ... не не мислех си че е нормално да хапваш повечко като си се кротнал удома за повечко време, ама буквално на всеки 1 час да ставаш и да ядеш по 20 минути... Оххх не немога и да пиша даже... е го часът е 2 и 20 сутринта а аз преди малко погълнах поредното огромно количество храна и сега не мога да заспя. Не се оптвам да пускам СПАМ, а просто да споделя тревогата си. Ми аз така мога да гръмна... и тогава цялата ми стая ше е в храна Ужас! на някой нещо подобно да му се случва ?
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
Практиката показва, че човек е готов да върши каквото и да е, само и само за да не "учи". Аз например днес си почистих стаята (не и се беше случвало от...въх...срам ме е да си призная от кога)
Тъй че споко:) Теб просто те избива в хранителна посока
Да, аз ям(покрай този последния изпит вече наистина много) и правя наистина, каквото й да е друго, само и само да не уча...Вчера така седейки и опитвайки се да си вкарам знания в главата, внезапно скочих и си залепих един календар на стената, който от доста време не искаше да се залепва...привлече ми просто вниманието...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Не само да ям. Избива ме да чистя, да подреждам, да си оправям гардероба, да лъскам бравите, да готвя... Мани, положението е много зле... И се къпя по два пъти на ден
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
И чатя, и пиша блогове като луда, все едно имам какво да кажа...Само и само да не преписва речник
На ядене никога не ме е избивало, по простата причина, че пари за удене няма Нали трябва да си плащам интернета
споко,аз по време на кандидат-студентските изпити бях качила 3 кила и то,защото действително от учене огладнявах,в смисъл - когато си гладен малко трудно успяваш да разбереш какво четеш,тъй че гледах да не уча на празен стомах но сега за сесията реших да се сложа само на ябълки,та да не се тъпча безконтролно
Споко, юнаци и юначки! Ученето е усилена мисловна дейност, води до свръхнапрежение и изтощаване и се налага да го компенсирате с ядене! И аз така и то от години! Е, - от 4 години!
А за тези, които ги избива на чистене, когато привършат в къщи - да грабват метлата и ги чакат улиците и площадите! И при мен вече е напълно почистено!
храна-кафе-цигари-храна-цигари-храна-ХРАНА-ХРАНА-ЦИГАРИ-ЦИГАРИ-ЦИГАРИ
освен че се тъпча като прасе, пуша като големия комин на кремиковци...
кой на каквото го избива
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
Шоколад... шоколад... а после нещо солено, нещо по-пикантно... а нещо за пийване? ами кафенце... а може и... шоколад??? Даааа... С риск обаче някой да ми завиди... не мога да трупна килца... може би, наистина причината е в това, че преексплоатирам мозъчето си... направо го съжалявам Е, какво да ви кажа... Bon apetit !!!!
These words are my own From my heart flow I love you, I love you, I love you, I love you...
Да, това наистина е съществен проблем в сесията не знам защо, но на всеки 2 часа трябва да ям....и то само как!.....вероятно мозъкът използва повече енергия, което ни кара да ядем повече Ох да свършва тая сесия, за да си почина от учене и .... ядене