Право (ІІ курс): Практика
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Gandalf
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Право (ІІ курс): Практика
Здравейте,
Има ли някой представа кога започва практиката, която трябва да имаме след сесията? Има ли въобще някаква актуална информация по въпроса?
Има ли някой представа кога започва практиката, която трябва да имаме след сесията? Има ли въобще някаква актуална информация по въпроса?
A wizard is never late, Frodo Baggins. Nor is he early. He arrives precisely when he means to.
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
:)
Графика за стажа по Конституционно е изнесен на таблото 
За стажа по административно инфо ще може да получите на 19ти сутринта - 9х май беше в 272
А печата за стаж по АПП в общината кой го удря? Т.е. кого да търся? Едва ли е охраната
Може да съм много невеж, но все пак.. къде го удрят този печат - едва ли е в студентската книжка, а аз друго нямам, а и нея май не знам къде съм я заврял 
За стажа по административно инфо ще може да получите на 19ти сутринта - 9х май беше в 272
А печата за стаж по АПП в общината кой го удря? Т.е. кого да търся? Едва ли е охраната
:)
Графика за стажа по Конституционно е изнесен на таблото 
Може да съм много невеж, но все пак.. къде го удрят този печат - едва ли е в студентската книжка, а аз друго нямам, а и нея май не знам къде съм я заврял 
-
merry_mary
- В началото бе словото
-
merry_mary
- В началото бе словото
-
merry_mary
- В началото бе словото
-
merry_mary
- В началото бе словото
По-сигурна информация имам за моята 11 група! Иначе ми се стори, че заедно с моята са и 8 и някоя си там друга и затова казах, че са разбъркани.merry_mary написа:Ако имаш някаква по-сигурна информация,кажи, защото, съм сигурна, че на 28 са последните четири групи, а за другите - не зная!!!
Silence tells me secretly Everything!