А там...? Сещаш се, де!
Безплатен Оракул
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Victoria:
Оракуле, на общежитие ли ще съм догодина?
Оракулът казва, че ако искаш, ще бъдеш на общежитие.
RealSugar:
Оракуле, ще фалирам ли тия дни
Оракулът казва, че няма да фалираш, но за всеки случай да не влизаш в магизините на Витошка.
Joker:
Оракуле, ще пътувам ли до Бургас през следващия уикенд?
А там...? Сещаш се, де!
Оракулът казва, че най-вероятно ще пътуваш до Бургас. И да, там ще видиш морето.
Оракуле, на общежитие ли ще съм догодина?
Оракулът казва, че ако искаш, ще бъдеш на общежитие.
RealSugar:
Оракуле, ще фалирам ли тия дни
Оракулът казва, че няма да фалираш, но за всеки случай да не влизаш в магизините на Витошка.
Joker:
А там...? Сещаш се, де!
Оракулът казва, че най-вероятно ще пътуваш до Бургас. И да, там ще видиш морето.
ФМИ-ст!
Сам си нарисувах аватара!
J`E`K`O:
1. Оракуле, ще те видя ли скоро в ФМИ ?
2. Оракуле, има ли красиви първокурснички в ФМИ?
3. Оракуле, ако си изкарам яко на следващият купон, К.Чакърян ще ме скъса ли на устният ?
Оракулът казва, че "скоро" е твърде относително понятие, но ако в Сряда се мотаеш из ФМИ, много е вероятно.
Оракулът казва, че има.
Оракулът казва, че зависи от значението на думата "яко". Но оракулът казва, че ако на купона се напиеш като мотика, отидеш с махмурлук на изпита и си мислиш само за красивите първокурснички, Чакърян ще те скъса.
coup:
Оракуле, ще имам ли невзети изпити тая сесия - моля те, бъди конкретен!
Оракулът казва, че му трябва малко време да помисли. Оракулът ще отговори на този въпрос след около 1 седмица, а дотогава ти стиска палци.
1. Оракуле, ще те видя ли скоро в ФМИ ?
2. Оракуле, има ли красиви първокурснички в ФМИ?
3. Оракуле, ако си изкарам яко на следващият купон, К.Чакърян ще ме скъса ли на устният ?
Оракулът казва, че "скоро" е твърде относително понятие, но ако в Сряда се мотаеш из ФМИ, много е вероятно.
Оракулът казва, че има.
Оракулът казва, че зависи от значението на думата "яко". Но оракулът казва, че ако на купона се напиеш като мотика, отидеш с махмурлук на изпита и си мислиш само за красивите първокурснички, Чакърян ще те скъса.
coup:
Оракуле, ще имам ли невзети изпити тая сесия - моля те, бъди конкретен!
Оракулът казва, че му трябва малко време да помисли. Оракулът ще отговори на този въпрос след около 1 седмица, а дотогава ти стиска палци.
ФМИ-ст!
MZ4:
Оракуле, зелената на лилави точки блуза ли да си взема или розовата с оранжеви райета
А да, ако направя онова дето си го мисля на оня кретен ще ми се размине ли
Оракулът казва да си вземеш зелената блуза на лилави точки.
Оракулът е силно притеснен и иска първо да разбере мислите ти.
Оракуле, зелената на лилави точки блуза ли да си взема или розовата с оранжеви райета
А да, ако направя онова дето си го мисля на оня кретен ще ми се размине ли
Оракулът казва да си вземеш зелената блуза на лилави точки.
Оракулът е силно притеснен и иска първо да разбере мислите ти.
ФМИ-ст!
tamerlan:
Оракуле, я кажи какво са й направили на тая мома, че е почнала да харесва розово и лилаво 
Оракулът казва, че няма лошо в розовото и лилавото. ->
Малко розово и лилаво
Оракулът казва, че няма лошо в розовото и лилавото. ->
Малко розово и лилаво
ФМИ-ст!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Оракул, я кажи кога да ида на изпит при А. Терзиев - на 16ти, на 17ти или на 18ти?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg