Сформиране на нов отбор

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

hypo
В началото бе словото

Сформиране на нов отбор

Мнение от hypo »

Искам да питам ако успея да събера 7-8 души от моя курс(1ви психология),ще има ли срещу кого да играем, няма значение дали ще е в някакъв турнир или не. За да знам дали да ги навивам да правим отбор вообще, щотото 7-9 човека сами не могат да си играят както се знае.
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

По-принцип за турнира след сесията нямам представа дали ще можете да играете....за там трябва да се обърнеш към Мишел Платини(или Иван Славков- Батето ), защото май записването свърши. Иначе ако имате седем( 7 ) човека, може да се организира един мач между вас и Aрхеология -1, примерно в събота или в неделя.Ние се чудиме какво да правиме...така, че ако искаш....събираите се и да изиграем един мач.
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Предлагам мач с Археология 1 в сряда/четвъртък.
zamunda.net will never die!
hypo
В началото бе словото

Мнение от hypo »

еми аре сряда да речем по обяд.Остава да уточним мястото и точното време.В училище ли играете вие или по зали или игрища тип спортна софия?
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

поправка, тъй като в сряда е Международният ден на Пиклата + Бай ви Трифон, а и някои колеги имат изпит тогава, тъй като курса е разделен на групи, предлгам мача да е в четвъртък... става ли?
zamunda.net will never die!
hypo
В началото бе словото

Мнение от hypo »

еми четвъртък-четвъртък.казвай къде се играе, че да организирам наште.да знаеш,че като за първо събиране може и да сме крайно зле.по колко човека е формата?6+1 или повече
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Формата е класически (т.е 6 + 1).....Като за контрола няма защо да се дават пари за Спортна София. Може да се играе или в 133-то или в СМГ-то....зависи къде ще бъде свободно в четвъртък.
П.С. Ако не можеш да събереш седем (7) човека от собствения си курс, привличай на free transfer някакви приятели или други подобни....колкото да станете седмина.. :wink: Картотеки в този мач няма да се гледат... :wink:
hypo
В началото бе словото

Мнение от hypo »

еми аре тогава четвъртък 14и30 пред ректората.съгласни?
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Четвъртък, 14:30 пред Централния вход на Ректората...ето това е цялата идея. А ние сме съгласни....приемаме офертата и пак ти казвам...ако нямате хора , не се притеснявай да привличаш на free transfer, важното е да станете седмина (може и повече де, но се играе формат 6 + 1 ).
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

само да ви напомня, пичове, че в четвъртък си е учебен ден и в училищата най-вероятно ще е заето.. аз като учих в СМГ, там игрището беше заето почти по цял ден през седмицата. просто го имайте предвид ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Бе то ние нека първо се съберем двата отбора, пък тогава ще решим къде ще се играе.А това ,че е възможно да е заето аз го знам....за това по-нагоре писах,че ще ритаме където може. Ако трябва дори ще изчакаме малко...макар ,че от друга страна....те втората смяна в 133-о са дечурлига.Може би ще се наложи да напуснат принудително...и без това не харесвам дечурлигата...
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

хаха брат ми учи в 133-то, 6ти клас е :D
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

:lol: :lol: :lol: E....добре де....точно тогава брат ти може и да няма час по физическо...а и аз се маитапех....Няма да тръгна да се правя на мъж на някакви дечица....все ще намерим терен някъде.Пожелавам успешно завършване на първия срок на брат ти. :lol: :lol: :wink:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

той вече завърши, ама не съм му виждал бележника :) иначе успех с намирането на терен.. ако ви се разкарва до НСА, там може да има нещо свободно :roll:

Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

:D :D Да....лесно им е на децата....първия срок вече е завършил...след още един отиват да почиват.А някои други ще ходят да копаят под синьото небе и жаркото слънце...но както и да е.Еми..ако всички близки училища са заети в четвъртък следобяд...и НСА е вариант(при това много добър, на играчите от Студентски град ще им е екстра;а аз горкият съм от Дружба....)Но ще видим де....явно въпроса за терена ще се реши на място. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”