Шалове на футболни отбори

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
iCaK
В началото бе словото

Мнение от iCaK »

Имаше Бургелоф на бул. В.Левски, в отсечката между Графа и Гурко, като тръгнеш от Попа - от дясната страна се пада.
П.С: Не съм сигурен дали още съществува, утре като отивам на лекции, ако се сетя, ще проверя
Get High or Fly Tryin`
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Е, да, не им топлят нещата (и шалове, и фланелки), ама пък са фенски и красиви. Мен лично много ме радват! А и фактът, че могат да ти направят буквално каквото си поискаш..... /е, не че аз не постигнах същия резултат по друг начин с любимата ми тениска де.... :)/
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Истина е ,че са доста шарени.Аз съм фен за "зебричките" и тоя кич малко ме дразни.
m_maria
В началото бе словото
Обратна връзка:

Ако някой не знае къде сме :-)

Мнение от m_maria »

Бургелов - офисът ни се премести на ул. Цар Симеон № 4 в непосредствена близост до бул. В.Левски посока Сточна Гара. За всякакви препоръки за работата на фирмата съм насреща!
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Re: Ако някой не знае къде сме :-)

Мнение от THE_PARASITE »

m_maria написа:Бургелов - офисът ни се премести на ул. Цар Симеон № 4 в непосредствена близост до бул. В.Левски посока Сточна Гара. За всякакви препоръки за работата на фирмата съм насреща!
Има ли някакъв он-лайн каталог където може да се разгледа какво се предлага?
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

THE_PARASITE написа:Истина е ,че са доста шарени.Аз съм фен за "зебричките" и тоя кич малко ме дразни.
Бяло-черни зебри завинаги!
Само "СЛАВИЯ"!
(/С\)
1913
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

FeverNew написа:
THE_PARASITE написа:Истина е ,че са доста шарени.Аз съм фен за "зебричките" и тоя кич малко ме дразни.
Бяло-черни зебри завинаги!
Само "СЛАВИЯ"!
(/С\)
1913
Съгласен съм,че точният цвят на зебричките е бяло-черен,но аз ща кажа САМО ЮВЕНТУС !!!
m_maria
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от m_maria »

Има ли някакъв он-лайн каталог където може да се разгледа какво се предлага?[/quote]

Можеш да разгледаш сайта ни, който съдържа много малка част от това, което се предлага в момента. Разработваме и нов проект за интернет магазин, който ще стане факт след средата на годината.

Друг вариант е http://www.best.bg/list.asp?cat_id=936

А най - добре е да дойдеш при нас в офиса и ще ти покажем, всичко, което те вълнува.

Следва да уточня само едно нещо - НЕ произвеждаме и нямаме право да произвеждаме фен артикули на отбори, с които нямаме договорка или поръчка.

Поздрави!
Мария

http://www.burgelof.com
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

m_maria написа:Има ли някакъв он-лайн каталог където може да се разгледа какво се предлага?
Можеш да разгледаш сайта ни, който съдържа много малка част от това, което се предлага в момента. Разработваме и нов проект за интернет магазин, който ще стане факт след средата на годината.

Друг вариант е http://www.best.bg/list.asp?cat_id=936

А най - добре е да дойдеш при нас в офиса и ще ти покажем, всичко, което те вълнува.

Следва да уточня само едно нещо - НЕ произвеждаме и нямаме право да произвеждаме фен артикули на отбори, с които нямаме договорка или поръчка.

Поздрави!
Мария

http://www.burgelof.com[/quote]

Благодаря за изчерпателността !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”