Не сме виновни ние за тази система. А когато вече системата я има, защо да не се възползваме?repi-s-lychec написа:Никой не е виновен, че в шибаната човешка природа ни е заложено желанието всичко да ни идва наготово.Изпълних се със светъл фатализъм...
Лъчезар Дачев
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
-
snowlady_rs
- В началото бе словото
ami az 4estno kazano izpitite pri da4ev sam si gi vzela mnogo predi dage vie da si pomislite da kandidastvate pravo , priqtelio! vuprosa be6e za ne6tata koito govori izvam temite vicove , slu4ki i tn. i pove4eto studenti ostavat s vpe4atlenieto 4e e piqnica , otveqn i ne znam o6te kakuv i posle na izpita .....surprise!Assasiyah написа:Да кажеш, че Дачев говори "глупости" на лекциите е меко казано "глупаво" - показва, че определено не си наясно с много неща и жалко за теб. Неговите лекции са едни от най-смислените, на които съм била.
Знам, че доста настоящи първокурсници харесват Л.Дачев като преподавател и предполагам, че той самият съзнава това. Не мога да допусна, че той в момента "къса" студенти поради простия факт, че тук е отворена тема относно него. При това негативните мнения, изразени тук, са в стотици пъти по-малко отколкото е броят на първокурсниците. Г-н Дачев, не накърнявайте имиджа си на " готин и печен преподавател" ! Това не означава, разбира се, че трябва да бъдете прекалено снизходителен при оценяването на студентите. Просто бъдете обективен !
:)
А бе вие не разбрахте ли, че точно липсата на обективизъм дразни???
Не казвам, че Дачев е лош или добър преподавател - Заявявам, че той не проверява и не чете работите и следователно не оценява обективно! Ако ще го прави, да постъпва поне като Бойчев (от 300 явили се 12 петици и 288 шестици). Не казвам, че Бойчев е обективен, но той и не пречи. А ДАЧЕВ ПРЕЧИ И ДРАЗНИ, защото не е обективен, а оценките му са НЕАДЕКВАТНИ!!!
Не казвам, че Дачев е лош или добър преподавател - Заявявам, че той не проверява и не чете работите и следователно не оценява обективно! Ако ще го прави, да постъпва поне като Бойчев (от 300 явили се 12 петици и 288 шестици). Не казвам, че Бойчев е обективен, но той и не пречи. А ДАЧЕВ ПРЕЧИ И ДРАЗНИ, защото не е обективен, а оценките му са НЕАДЕКВАТНИ!!!
Нищо лошо няма да четат форумите. И за мен ако пише нещо, нямаше как да не хвърлям поглед от любопитство поне. Все пак говорим за преподаватели - т.е. зрели и опитни хора, които по никакъв начин не следва да се влияят при оценяването на студентските знания от мнения във форума или слухове сред студентското общество. Просто трябва да са над такива неща. Все пак сред настоящите студенти, макар и все още първокурсници, може да са бъдещите Главен прокурор, Председател на ВКС и т.н. Следователно всеки студент заслужава уважение и най-вече обективност при оценяването. Толкова е просто, нали?zlostar написа:Само ще ви кажа, че даскалите четат форума. От тук нататък всеки да си прави сам изводите.
-
StrikeBack
- В началото бе словото
Re: :)
Не знам дали се изживяваш като змей или ламя , ма за мене си си жива мишка . Единствения , дето дразни си тиzmey написа:А бе вие не разбрахте ли, че точно липсата на обективизъм дразни???
- явор
- Летописец Виртуоз
Това, което нас ни се иска да е истина, не винаги е така!softy написа:Нищо лошо няма да четат форумите. И за мен ако пише нещо, нямаше как да не хвърлям поглед от любопитство поне. Все пак говорим за преподаватели - т.е. зрели и опитни хора, които по никакъв начин не следва да се влияят при оценяването на студентските знания от мнения във форума или слухове сред студентското общество. Просто трябва да са над такива неща. Все пак сред настоящите студенти, макар и все още първокурсници, може да са бъдещите Главен прокурор, Председател на ВКС и т.н. Следователно всеки студент заслужава уважение и най-вече обективност при оценяването. Толкова е просто, нали?zlostar написа:Само ще ви кажа, че даскалите четат форума. От тук нататък всеки да си прави сам изводите.
StrikeBack, човекът си има право на мнение, а и смятам, че има някой основания, да смята така. Освен това с обидите си и липсата на аргументация не само, че няма да успееш да го разубедиш в мнението му, а дори ще го потикнеш да се самоубеди още повече в правотата му.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
snowlady_rs написа: ami az 4estno kazano izpitite pri da4ev sam si gi vzela mnogo predi dage vie da si pomislite da kandidastvate pravo , priqtelio! vuprosa be6e za ne6tata koito govori izvam temite vicove , slu4ki i tn. i pove4eto studenti ostavat s vpe4atlenieto 4e e piqnica , otveqn i ne znam o6te kakuv i posle na izpita .....surprise!
Какво значение има кой кога си е взел изпита?! А пък Дачев не разказва само случки и вицове, а ако не сте забелязали, още по-зле за вас. Още повече, че никой не знае кой кога е мислил да кандидатства право. Изобщо, ще се въздържа от коментар...
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
Да, би било добре. Кой, кога, как и защо не знаеш, така че без излишен елитаризъм. Една оценка не е гаранция за нищо. И всеки има право на мнение.Assasiyah написа:snowlady_rs написа: ami az 4estno kazano izpitite pri da4ev sam si gi vzela mnogo predi dage vie da si pomislite da kandidastvate pravo , priqtelio! vuprosa be6e za ne6tata koito govori izvam temite vicove , slu4ki i tn. i pove4eto studenti ostavat s vpe4atlenieto 4e e piqnica , otveqn i ne znam o6te kakuv i posle na izpita .....surprise!
Какво значение има кой кога си е взел изпита?! А пък Дачев не разказва само случки и вицове, а ако не сте забелязали, още по-зле за вас. Още повече, че никой не знае кой кога е мислил да кандидатства право. Изобщо, ще се въздържа от коментар...
- greeny
- Пишете, о, братя
как ги видя 10тина? само пред мен скъса около 20!Айде,мина и тази пародия.Само жалко за тия 10на колеги,които ги скъса,защото тази година се е наложило да има и такива....
по моите сметки до тук има повече скъсани, от колкото издържали... тъжно е
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
greeny написа:как ги видя 10тина? само пред мен скъса около 20!Айде,мина и тази пародия.Само жалко за тия 10на колеги,които ги скъса,защото тази година се е наложило да има и такива....
по моите сметки до тук има повече скъсани, от колкото издържали... тъжно е
Silence tells me secretly Everything!