Арабистика - 2
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
Ох, да ви имам притесненията - калиграфия .... Първо, не е задължителен, второ, може да ходите, когато пожелаете, трето, Наджарян е печен и точен и няма да ви прави никакви проблеми, четвърто, оценката по калиграфия не влиза нито в успеха за семестъра, нито в дипломата, само носи кредити.
Втори семестър е много по-гадно от първо: първо, защото трябва да си опичате мозъка по арабски вече, второ, защото имате семито-хамитско и трябва да учите през семестъра, защото Виктор гледа да го изтегли и в крайна сметка имате 2-3 дни преди изпита, трето - не знам какви избираеми неща сте си харесали, но ако не е АВИТО, все има за четене доста, четвърто - по странознание имате курсова работа - но не се плашете. Така че - стягайте се - почивайте след ЛТЗто. ПОМНЕТЕ - ВСИЧКО ТОВА Е ВЗЕМАЕМО И НОРМАЛНИ ХОРА СА ГО ПРАВИЛИ ПРЕДИ ВАС! Успех, колеги.
Втори семестър е много по-гадно от първо: първо, защото трябва да си опичате мозъка по арабски вече, второ, защото имате семито-хамитско и трябва да учите през семестъра, защото Виктор гледа да го изтегли и в крайна сметка имате 2-3 дни преди изпита, трето - не знам какви избираеми неща сте си харесали, но ако не е АВИТО, все има за четене доста, четвърто - по странознание имате курсова работа - но не се плашете. Така че - стягайте се - почивайте след ЛТЗто. ПОМНЕТЕ - ВСИЧКО ТОВА Е ВЗЕМАЕМО И НОРМАЛНИ ХОРА СА ГО ПРАВИЛИ ПРЕДИ ВАС! Успех, колеги.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
No more turning away?
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Да... И тук сред великите екзистенциални въпроси "Сами ли сме във вселената?™", "Има ли живот след смъртта?™" и "Е ли Лили Иванова Шотландският боец?™" се нарежда мистичното и разглеждано в арабистки поствторосесиен аспект "А след това...?™"
а)...светът за тях беше вече едно мрачно, неприветливо с постапокалиптичната си обреченост място.
б)...светът за тях беше вече едно красиво изпълнено с магия и розова романтика място.
в)...светът за тях... не беше.
П.П. Строго, болезнено и натъртено в кръга на шегата! ЛТЗ, нали... раберете ме!
П.П.П. Фийби, уе синсиърли хоуп ю ар енджойинг ит!
П.П.П.П. Куу, както винаги мн полезни съвети, за които сме ти крайно благодарни! Поне аз. Дай боже накрая нещо да влезе в измекярската ми тиква...
П.П.П.П.П...(Ху каунтс 'ем ениуей
) Аз на калиграфията най-мн се точа и най-мн се радвам! Ех мама му, защо не влиза...
Йеа, ай ноу ай'м сик. Джъст дон'т джъдж ми, кей...
а)...светът за тях беше вече едно мрачно, неприветливо с постапокалиптичната си обреченост място.
б)...светът за тях беше вече едно красиво изпълнено с магия и розова романтика място.
в)...светът за тях... не беше.
П.П. Строго, болезнено и натъртено в кръга на шегата! ЛТЗ, нали... раберете ме!
П.П.П. Фийби, уе синсиърли хоуп ю ар енджойинг ит!
П.П.П.П. Куу, както винаги мн полезни съвети, за които сме ти крайно благодарни! Поне аз. Дай боже накрая нещо да влезе в измекярската ми тиква...
П.П.П.П.П...(Ху каунтс 'ем ениуей
Йеа, ай ноу ай'м сик. Джъст дон'т джъдж ми, кей...
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Трябваше да ви предупредя - ЛТЗто е опасно за вашето здраве, не го взимайте много присърце, че после
Ако искате още мъдри съвети от мен, с удоволствие ще ви споделя - нали трябва да се подкрепяме все пак...
Ако искате още мъдри съвети от мен, с удоволствие ще ви споделя - нали трябва да се подкрепяме все пак...
No more turning away?
No more turning away?
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
никой не е засегнало!!!
Куу,ако знам само представителите,книгите им и с кви теории са свързани(теориите не мога да ги обясня) и съм прочела само половината материал,дали ми свети някоя блаженна тройчица...
че да знам дали да си взимам целия багаж за София или мога да си поостана при мама и тати още седмичка... 
Куу,ако знам само представителите,книгите им и с кви теории са свързани(теориите не мога да ги обясня) и съм прочела само половината материал,дали ми свети някоя блаженна тройчица...
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
Ами, какво да ти кажа... Миналата година имаше повишителен за тези, които искат по висока оценка , и скъсаните от теста. На него не знам дали е скъсал някой - по мои спомени нямаше скъсани. Това, което сподели, че знаеш ми се струва достатъчно за три, четири, ако ти се усмихне късмета и повече - погледни все пак фигурите, тропите и стихосложенията, защото на теста имаше много въпроси, свързани с тях. Но ми се струва глупаво да се откажеш, защото ще го оставиш за септември - а не се знае втория семестър дали няма да ти се наложи да оставиш нещо, въпреки че гледат да не късат. Помисли и кажи какво си решила. 
No more turning away?
No more turning away?
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
оооо,ще си пробвам късмета
...само тройчица ми трябва,аз не съм бележкар...не мисля да го оставям това за септември,защото тогава може да имам нещо по-могъщо...като арабски(но дано да го нямам,че да си пека мозъка на плажа
,а не над учебника).
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър