Може ли първата година да се учи едноременно в два ВУЗ-а?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Може ли първата година да се учи едноременно в два ВУЗ-а?
Мога ли още от първата година да запиша две специялности редовно и задочно в два различни университета?
- marin4e_86
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- marin4e_86
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Може би говориш за записване на втора специалностChai4e написа:Аз знам че има начин, дори в наредбата на някои университети е застъпено това че след първата година можеш да запишеш второ висше. Примера ми е ЮЗУ. но аз се чудя за още от първата
Не плачи, защото е свършило, а се усмихни, защото е станало!
- Гост
- Пишеща машина
Има начин. Кандидатстваш в двата вуз-а и ако те приемат подаваш
молба за изгубена диплома, от даскалото ти издават дубликат, даваш
двете дипломи в двата ВУЗ-а и готово. Е, ако надушат си вън от университета, а и е престъпление да кандидатстваш с невалидна диплома /тази, която уж си изгубил/а се обявява за невалидна/, но
образованието иска жертви
молба за изгубена диплома, от даскалото ти издават дубликат, даваш
двете дипломи в двата ВУЗ-а и готово. Е, ако надушат си вън от университета, а и е престъпление да кандидатстваш с невалидна диплома /тази, която уж си изгубил/а се обявява за невалидна/, но
образованието иска жертви
-
iiccoo
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хриси, и като учиш на 2 места, как намираш време да висиш в #eternity_of_steel?
по темата - да питам ако верно искам 2-ра спец., как кандидатствам? заедно с кандидат-студентите, или съм с друг статус?
по темата - да питам ако верно искам 2-ра спец., как кандидатствам? заедно с кандидат-студентите, или съм с друг статус?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
А за Варна не е ли след 1-вата година? Ако е чак след 2-рата аз ще изперкам.marin4e_86 написа:Може би говориш за записване на втора специалностChai4e написа:Аз знам че има начин, дори в наредбата на някои университети е застъпено това че след първата година можеш да запишеш второ висше. Примера ми е ЮЗУ. но аз се чудя за още от първатаТова можеш да го запишеш в същия университет,където си се записал отначало,но чак след като си изкарал 4 семестъра - т.е. след края на втората година.Този вариант знам че съществува със сигурност в СУ и ИУ-Варна.Май и в други унита се среща
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- marin4e_86
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Himera: http://www.ue-varna.bg/bg/index.php?page=36 Аз тук намерих това за втората специалност(дано тоя път да се отвори линка)Himera написа:А за Варна не е ли след 1-вата година? Ако е чак след 2-рата аз ще изперкам.marin4e_86 написа:Може би говориш за записване на втора специалностChai4e написа:Аз знам че има начин, дори в наредбата на някои университети е застъпено това че след първата година можеш да запишеш второ висше. Примера ми е ЮЗУ. но аз се чудя за още от първатаТова можеш да го запишеш в същия университет,където си се записал отначало,но чак след като си изкарал 4 семестъра - т.е. след края на втората година.Този вариант знам че съществува със сигурност в СУ и ИУ-Варна.Май и в други унита се среща
Не плачи, защото е свършило, а се усмихни, защото е станало!