Арабистика - 2
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Аз, Валерия
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Какъв учебник, бе хора? каква книжка е давал????
а иначе, Тошко:) оня "бруталитет на Дерида" е текстче, което " анализирахме"...там с центъра и структурата...Д. самият е представител на Деконструкцията и това беше последното нещо, на което циклихме една ранна сутрин на упражнение
точно след НГ
мн е забавен...четеш, четеш...и се оказва, че не вдяваш нищо от това, което казва, но за сметка на това когато влезеш в Гууууууугъл...ти става интересно:) Пичът даже е награден от СУ...за не помня какво беше...като цяло е бил доста скандален с творчеството си:)
Сибирская
аз имам текста на Дерида:) ако искаш пусни едно съобщение в кю-то и ще се разберем 
ползотворно четене, колеги
а иначе, Тошко:) оня "бруталитет на Дерида" е текстче, което " анализирахме"...там с центъра и структурата...Д. самият е представител на Деконструкцията и това беше последното нещо, на което циклихме една ранна сутрин на упражнение
Сибирская
ползотворно четене, колеги
Salim Rulez!!!
-
Аз, Валерия
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
кво да споделя за него? ей сега ще го отворя:)
arabistika2007@abv.bg, parola...razbira se:arabistika, в чекмедджето ви слагам малко материали от нета, да не скучаете
и мп3-то да се прослуша задължително 
arabistika2007@abv.bg, parola...razbira se:arabistika, в чекмедджето ви слагам малко материали от нета, да не скучаете
Salim Rulez!!!
нямам никакви резултати
ако искате да ви дам адреса на Чобанова и я питайте
тя е голяма сладурана, ще ви каже:)
tchobanova@mail.com
ако искате да ви дам адреса на Чобанова и я питайте
tchobanova@mail.com
Salim Rulez!!!
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
аз вече се отказах да чета каквото и да е,освен учебника,защото съм назаднала...
~Zахир~ трябва да се учи това: Античност,формализъм,структурализъм,деконтструкция,психоанализа,дискурсивен анализ,постмодернизъм,кретически теории, постколониалните изследвания,феноменология,херменвтика,теории на четенето,стихознание,риторика.
~Zахир~ трябва да се учи това: Античност,формализъм,структурализъм,деконтструкция,психоанализа,дискурсивен анализ,постмодернизъм,кретически теории, постколониалните изследвания,феноменология,херменвтика,теории на четенето,стихознание,риторика.
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
-
Аз, Валерия
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ето това е- кратко и ясно. Спасибо, Сибирская. Изглежда съм прочела някои излижни нещица, ама така е, животът обича да се шегувка с нас... най-важното е в понеделник късметът да е с нас. Спокойни дни ви желая, зумаляи 
Ако видите иракски военни в Горна Оряховица, ще ги поканите на сърми и пълнени чушки ли?!?
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
От Античност НАПРАВО на Формализъм?!???!
Бах го, бах го, бах го, погубена младост..
Бах го, бах го, бах го, погубена младост..
Последно промяна от Тамян на 08 Фев 2007, 22:29, променено общо 1 път.
-
Аз, Валерия
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка: