ПЕДАГОГИКА!!!
Модератор: Pisobella
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
Natalia: здравейте,пиша тук защото уча соц.дейности,а си нямаме отделна тема.Искам да попитам дали в педагогика се учи соц.психология при проф.Крумов?Много са ми спешни тези лекции,ако някой ги има моля да ми пише.Предварително благодаря:)
Off: Глупости, имаме си отделна тема, просто отдавна никой нищо не е писал.
Ehhhh... ve4e sme na sredata na sesiqta! Oshte malko! Drujte se pedagozi!
Samo se 4udq kakvo shte pravim s tozi test po psihologiq, koto na men ve4e mi se draifa ot 4etene
! Shte ima zdrava borba mai... :whdat: Interesno shte e da spodelite vpe4etleniq ot parvata sesiq. Ama haide neka mine... Uspeh kolegi!
Не мога да повярвам, че някой от тази специалност се е запътил към форумаsambata написа:Ehhhh... ve4e sme na sredata na sesiqta! Oshte malko! Drujte se pedagozi!Samo se 4udq kakvo shte pravim s tozi test po psihologiq, koto na men ve4e mi se draifa ot 4etene
![]()
! Shte ima zdrava borba mai... :whdat: Interesno shte e da spodelite vpe4etleniq ot parvata sesiq. Ama haide neka mine... Uspeh kolegi!
Що се отнася до сесията...до днес вървеше добре, въпреки че винаги може по-добре, но днешният изпит разочарова видимо много хора, които явно го бяха подценили. На много места срещнах, че при Попов се изкарвало лесно, помагал и т.н.......да ама НЕ!
И ако някои досега не е разбрал защи за разлика от другите унита нашата поправителна сесия е чччччак септември, то днес доц. Попов лично ме просветли по този въпрос - "За да не могат някои хора да се прехвърлят желаната от тях специалност" - ХА-ХА
Явно педагогическата професия е станала повсеместно нежеланата..вече ще трябва и на сила да я учим
Извинявам се за лекото отклонение от темата, но...разписах се
Хайде успех нататък на всички......
ха!
А ти кога искаш да ти е поправителната, като до средата на юли е редовната?!
А ако е въпрос за други унита, то едно такова тая година прави прием още през зимата, ама сериозно ли ти се струва, или по-скоро като удар под кръста на другите унита?! Иди в него, ако имаш пълен портфейл
А ако е въпрос за други унита, то едно такова тая година прави прием още през зимата, ама сериозно ли ти се струва, или по-скоро като удар под кръста на другите унита?! Иди в него, ако имаш пълен портфейл
Re: ха!
това обмисли ли го добре преди да го напишеш33 написа:А ти кога искаш да ти е поправителната, като до средата на юли е редовната?!