Лъчезар Дачев

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
nqma_takava
Пишете, о, братя

Мнение от nqma_takava »

На първите 10 темата беше - 4. Историческо развитие на понятието за държавата. Терминология.
На вторите 10 - 36. Държавата на институционално ниво и т.н.
:evil: Не се излагайте, хора! Вярно е, че нашата беше много лесна, но и тяхната не е кой знае колко трудна! Скъсаните не са предавали празни листи - писали са. При това подробно. Хич не ми обяснявайте - говорих с тях! :evil: :evil: :evil:
Аз написах числом и словом един лист. Имам 6. Толкова по въпроса!
Everything in my world
Everything in your world
Things won`t always go right in this life
There`s always changes
We`ll make it
That`s why I gotta do the best that I can...
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Бре - Дачев къса.Лошоо. :(
StrikeBack
В началото бе словото

Мнение от StrikeBack »

Yup , 10x 2 guys like you... :?
Едва ли ше си земете поука от случилото се...
Blood_vessel
В началото бе словото

Мнение от Blood_vessel »

Здравейте, ами какво да ви кажа. Аз съм една от тези, които бяха във вторите 12 човека и съм скъсана. Не съм очаквала подобно нещо, тъй като написах около 3 страници голям формат по темата и бях доволна. Дойде ми като гръм от ясно небе. В началото си казах " а поне 4 ще вържа". Според мен е несправедливо, тъй като се съдрах да уча, освен това имаше хора, които не бяха пипали и ги пусна с 4-ки и 5-ци дори. Другите ми колеги не знам какво са писали обаче всички, които бяхме вътре писахме. Явно Дачев е решил, че някой трябва да го отнесе и това бяхме ние.
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

"Насилието е "акушерка" на всяко ново общество!" (Л.Дачев) :wink:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
StrikeBack
В началото бе словото

Мнение от StrikeBack »

Man is a pupil . Pain is his teacher :) - Слави Трифонов ( Ебавам се )
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

за чудомира джуркова не се и съмнявам колко има

"Насилието е "акушерка" на всяко ново общество!" (Л.Дачев) - тва и в моите лекции го имам :lol:
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
snowlady_rs
В началото бе словото

Мнение от snowlady_rs »

e golqma senzaciq stana toq semestur prof. da4ev= stra6ili6teto na studentite! e neka vse p[ak toi e tam ne samo da govori gluposti v 4as a i da ocenqva znaniqta vi!
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

не виждам проблем в това,колежке.Влезнали сме,за да учим.Не виждам защо тр да реагирате така остро.
Toto-I will remember
Blood_vessel
В началото бе словото

Мнение от Blood_vessel »

Не мисля, че съм реагирала остро.Просто изказах мнението си.Аз знам за какво съм влязла в университета и нямаше да има проблем ако не бях учила и знаех, че заслужавам да ме скъсат. Случаят не беше такъв.А иначе не мисля,че Дачев говори глупости на лекциите си.Честно казано признавам си, че при него винаги ми е било интересно и съм ходила с кеф.За това и бях изненадата от това което се получи накрая.Както и да е чака ме.. септември! септември!
О месец на кръв! ;)
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Да кажеш, че Дачев говори "глупости" на лекциите е меко казано "глупаво" - показва, че определено не си наясно с много неща и жалко за теб. Неговите лекции са едни от най-смислените, на които съм била.
Изображение
Аватар
Josif
Драскач

Мнение от Josif »

Много ясно, че му е гадно на момичето. На такъв изпит да те скъсат... Не става въпрос дали си учил или не, ами за това че след като те са виновни за преписването и за смешните си изпити после не трябва да си правят каквото си искат. Дачев може да е много печен, но и той е същия като Орлето... :pukeright:
Silence tells me secretly Everything!
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Да, досега всички разправяха колко готин е Дачев, пускаше хората без много ядове и когато почна да къса, станал гадняр. Най-лесно е да търсиш вината в другия, но реално вие не я търсите където трябва... Някой замисли ли се защо се стигна до това положение и тази му реакция?
Изображение
Аватар
softy
От дъжд на вятър

Мнение от softy »

Assasiyah написа: Някой замисли ли се защо се стигна до това положение и тази му реакция?
ЗАЩО според теб е така ???
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

Никой не е виновен, че в шибаната човешка природа ни е заложено желанието всичко да ни идва наготово. :lol: Изпълних се със светъл фатализъм...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”