И мен ме кефят Prodigy ..
А пък сега точно слушам Crystal Method........ и също много ме кефят..
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Heh. Tui e mnogo dobyr guide za6toto e napraven kato rodoslovno dyrvo. Drugite deto sym gi vijdal sa nqkakvi takiva v koito ne moje6 da se orientira6 posmyrtnostone написа:Един интересен линк с обяснения за различните стилове, подстилове и течения в електронната музика:
http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html
Който има нерви - да чете
Pozvoli mi da ti otpravq edna gradivna kritika. Tova koeto si posi4il, ne sa minimal producenti, a techno producenti. Minimal dnes ve4e ne se puska NIKADE v BG, poradi prostata pri4ina, 4e to mai i ne se pravi. Obshto vzeto tova e stil, v koito se izpolzvat tri, 4etiri instrumenta i prez cqloto vreme e edno i syshto. Muzikata minimal beshe populqrna `97-a godina (primer za takyv producent e Chris Liberator i drugi, koito ne sa ve4e nikak izvestni). Az li4no se kefq na Hard-Techno ( i po-speciqlno nemsko). Ako imash jelanie moje da otidesh na nqkoe ot partitata na Hard-Techno.org (ako ne si hodil ve4e razbira seKalin написа:Interesno no kato si pusna link-a i nqma ni6to-samo 4eren ekran..
Ne 4uvam nqkoi da spomenava za tova kakvo po-to4no obi4a da slu6a i..da spomene nqkoi artist ili grupa.
Nqkoi moi liubimci sa: Marco Carolla, Adam Beyer, Thomas Schumacher, Henrich B, Ade Fenton, Umek i o6te mnogo, zanimavali se s minimal
aide da 4uq sega vie kakvo slu6ate