Metallica vs. Nirvana

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Metallica vs. Nirvana

Metallica
36
62%
Nirvana
22
38%

Общо гласове: 58

Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

хммм гласувам за Нирвана просто,защото не ме кефят Металика поради странни причини,които ще запазя за себе си :P
Изображение
Grimoire
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Grimoire »

гласувах за Нирвана, защото е абсурдно да изостават от Металика. Иначе е невъзможно да определя кои са ми по-любими или коли са по-велики или каквото и да било по-...

Некво много смешно ми се струва как се карате кой е долен мейнстриймър и кой колко класи над кого е.
хахха, колко нереално

колко култови и успешни са групите се определя най-добре по малките деца. като бяхте малки за Металика знаехте ли? ДА! а за Нирвана? ДА!

кво си говорим изобщо...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Аууу, Нирвана верно много изостават- ударих им и аз едно рамо! 8) Най-малкото защото са ми като fun call на телефона :)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

клоня към Металика, но и Нирвана са добри... :wink:
Pop Will Eat Itself
В началото бе словото

Мнение от Pop Will Eat Itself »

металица съкс (:
Изображение
life is very gloomy
in my little padded cell
it's a shame there wasn't room
for Whiskey Man as well
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Ама албумите им преди '89-та са много добри :idea:

След това се търкулна камъка по склона
efegee
Pop Will Eat Itself
В началото бе словото

никак не са ми интересни
не, че ги мразя де, ма просто резил да ги поставям на едно ниво с NIRVANA
пък всъщност не виждам защо толкова често ги сравняват хората, чак толкоз да си приличат :roll:
нирвана велики
Изображение
life is very gloomy
in my little padded cell
for Whiskey Man as well
melestorm
Пишете, о, братя

Мнение от melestorm »

Pop Will Eat Itself написа:никак не са ми интересни
не, че ги мразя де, ма просто резил да ги поставям на едно ниво с NIRVANA
пък всъщност не виждам защо толкова често ги сравняват хората, чак толкоз да си приличат :roll:
нирвана велики
За последното, напълното те подкрепям!
поздрав с Aero zeppelin
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Металика съкс?!Не били достойни да ги сравняват с Нирвана?Абе момчета и момичета(щото не ви знам кой какъв пол,от тези изказали гениалните прозрения)Металика е една от групите допринесли най-много за съвременното звучене на метъл музиката и няма конкурент на днешната метъл сцена(от все още съществуващите такива):idea: И стига с изказвания от типа след 89та албумите им били слаби...да бе. :roll: Явно някой не са чували за "еволюция" в звученето.Няма да си останат с 80сетарския стил я.Който не му 'аресва да си слуша Iron Maden,Manowar и т.н. динозаври дето на са мръданли и на сантиметър от първите си албуми и точка.И хайде сега някой пак да напише някой "чаршаф" от типа този на Тамян в който да ме опровергава със съмнителни доводи :lol:
А ,че били основатели на мейнстрима-ами ЕВАЛА за това-много модерно напоследък ми се вижда да се плюе по комерсиялната музика...абсолютно безмислено според мен
А що се отнася до Нирвана-ще кажа това което може би вече съм писал(обаче ме мързи да търся ;))-група която много уважавам,но въобще не слушам
И това ви го казва човек ,който далеч не е дай хард фен на въпросната група :wink: :lol:
.
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Металика :D
Pop Will Eat Itself
В началото бе словото

това 'след 89-та са им слаби албумите' е толкоз повтаряно, че даже и който никога не е слушал нищо, освен enter sandman, може да го плямпа наляво-надясно, 'да плюе по комерса' и да се прави на знаещ :D
това, че са допринесли най-много, никак не означава, че ги обичам. то и нирвана не са най-важната гръндж група, дори не са най-гръндж, но не мога да обичам pearl jam примерно повече от тях, колкото и да признавам някои техни предимства. ц.
а за еволюцията в звученето съм с две ръце. ако ще и към 'мейнстрийм' да се развиват, не са виновни те, виновни са глупаците, които ги слушат по погрешка и им лепят разни 'метал' етикети.
(това не знам рефлекс ли беше от горния пост, или просто се сетих да споделя {: )
Изображение
life is very gloomy
in my little padded cell
for Whiskey Man as well
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

това не знам рефлекс ли беше от горния пост, или просто се сетих да споделя {: )
малко ме интересува :idea: :wink:
Само не разбрах феновете на Металика ли наричаш "глупаци" :roll:Това ,че не харесваш нещо си е лично твое право,но не означава да обиждаш хората ,които им допада :idea:
.
Pop Will Eat Itself
В началото бе словото

толко си ми и вникнал в мнението. имах предвид хората, описани в първото ми изречение. имам предвид всички, които слушат всякаква музика И металика (уж) и нирвана (уж) и други големи групи, всяка представена за тях с по една песен. имам предвид хора като няколко чалгарчета, които познавам, каза ми един 'аз се кефя на нирвана, имат една мноо яка песен'..естествено няма нужда да казвам коя е тя и изобщо други слушал ли е.
'обиждам' тези хора не защото харесват най-известните 1-2 песни на нирвана и металика, 'обиждам' ги, защото просто са ограничени и не биха прослушали останалото. не слагам безоснователни общи знаменатели, говоря от опит.
Изображение
life is very gloomy
in my little padded cell
for Whiskey Man as well
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

хаха..е, значи аз съм от тия, дето обиждаш, защото харесвам само баладите на Металика и затова избрах тях :)
Pop Will Eat Itself
В началото бе словото

разликата между 'харесваш само тях' и 'си слушала само тях' е огроомна (: достатъчно сигурна си във вкуса си или каквото, че да не се сдухаш и скриеш :lol: което естествено не ми е целта.
за бога някой трябва да ме махне вече от тоя компютър :lol:
Изображение
life is very gloomy
in my little padded cell
for Whiskey Man as well
Заключено

Обратно към “Музика и Концерти”