ПП:Ton4e,ти колко имаш по архивистика?
Историциииии.......
Модератор: sientelo
-
Reflection
- В началото бе словото
Mira написа:в 23-та и аз не виждам какно пък поне ще сме сгъчкани един до друг и лесно ще се преписва
днес тъкмо ми се обади една приятелка,която е история и география и каза,че всички здраво са се заредили вече за преписване
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
ако лежех на това уше едва ли щях да се бъхтам да ги уча тези бисериReflection написа:Mira написа:в 23-та и аз не виждам какно пък поне ще сме сгъчкани един до друг и лесно ще се преписва
днес тъкмо ми се обади една приятелка,която е история и география и каза,че всички здраво са се заредили вече за преписване
taka zna4i, ste prepisvate, a ako vi hvanat...vinmavaite sognevata mo6t, polzvaite li4ni predpazni sredstva i prepisvaite doslovno, 4e toku vij izmislite nova paradigma za ujas na proverjavashtite

- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Курс: трети
- Обратна връзка:
е чак пък дума по дума ще е направо брутално...аз си мисля да пропускам по-маловажните неща, не че има кой знае колко важни...Mira написа:ако лежех на това уше едва ли щях да се бъхтам да ги уча тези бисериReflection написа:Mira написа:в 23-та и аз не виждам какно пък поне ще сме сгъчкани един до друг и лесно ще се преписва
taka zna4i, ste prepisvate, a ako vi hvanat...vinmavaite sognevata mo6t, polzvaite li4ni predpazni sredstva i prepisvaite doslovno, 4e toku vij izmislite nova paradigma za ujas na proverjavashtite
в момента ама айде...
искаш да кажеш,че не може да предадем с наши думи квото сме успели да разберем ли?
щото те ако очакват всичко дума по дума да запомня....
аз едва успявам главната идея да схвана
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...