Дръпни си го от сайта на майкрософт, аз оттам си го дръпнах и си е безплатноCvetinka написа:Я ми кажете откъде да си дърпна Марио-то, че откъдето го дърпах преди не става...
'СуПер МАриО'
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Здравейте!
Имам един въпрос, свързан със играта Супер Марио! Изтеглих най-новата версия от Замундата, обаче нещо не ми се получава 2-4! Там има един трамплин и не мога да скоча, все падам
Някой знае ли как да се засиля та да премина?!
Преди я превъртах, ама сега-не, та не! Благодаря предварителнооо!!! 
Имам един въпрос, свързан със играта Супер Марио! Изтеглих най-новата версия от Замундата, обаче нещо не ми се получава 2-4! Там има един трамплин и не мога да скоча, все падам
- Калев
- Живее, за да пише
- Специалност: право
- Курс: пети
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ако е това, за което си мисля - най-добре въобще не опитвай с трамплина - колкото пъти опитах, толкова пъти се убихmarthha написа:Здравейте!
Имам един въпрос, свързан със играта Супер Марио! Изтеглих най-новата версия от Замундата, обаче нещо не ми се получава 2-4! Там има един трамплин и не мога да скоча, все падамНякой знае ли как да се засиля та да премина?!
Преди я превъртах, ама сега-не, та не! Благодаря предварителнооо!!!
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Именно.pora_e_priqtel написа:Ако е това, за което си мисля - най-добре въобще не опитвай с трамплина - колкото пъти опитах, толкова пъти се убихвляво от него има редичка тухли, а над тях скрити въпросчета (май бяха скрити). качваш се върху въпросчетата и със засилка скачаш от ръба
Тия трамплинчета са само за украса, з**баваш ги
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не зная дали е същата версия, наистина, защото опитах да скоча след тухличките, т.е над тях, но там няма нищо! Един приятел каза, че трябва върху трамплина ОТ тухличките да скоча, но това прави прибиването ми само по-ефектно, нищо друго
Направо си умирам от яд!
Но както и да е, благодаря ви за помощта все пак 
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Аз не знам за кое ниво ми говориш, но тогава пробвай да влезеш в някоя тръба. Абе потърси цаката. Я има скрита стотинка, върху която да се качиш, я нещо друго...marthha написа:Не зная дали е същата версия, наистина, защото опитах да скоча след тухличките, т.е над тях, но там няма нищо! Един приятел каза, че трябва върху трамплина ОТ тухличките да скоча, но това прави прибиването ми само по-ефектно, нищо другоНаправо си умирам от яд!
Но както и да е, благодаря ви за помощта все пак
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
тая версия (от линкоса имам предвид) е доста по-различна обаче от онази отпреди 10 години, която джиткахме на нинтендото. нивата са други, няма ги гадовете, които приличат на въшки, можеш да взимаш някъв нар...pora_e_priqtel написа:А, нееее![]()
Това ония лабиринти ли бяха, дето ако не минеш о еди каква си система си остават безкрайни?
поре, мисля, че ти говориш за истинския супер марио и то за последното ниво- 8-4. там наистина трябваше да влизаш в точно определени тръби, за да стигнеш до боса. тука 6-2 е нещо подобно.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Точно.pora_e_priqtel написа:Казва се "Марио форевър" и са я правили поляци-ентусиасти
А на 6-2, ако влезеш в тръба, в която има лошо цвете, без да си го очистил, умираш. А то супер трудно се стига дотам такъв, че да можеш да стреляш (не знам как му виката, аз му викам "готвач"
Дори и да мога да стрелям, пак ми свършва времето, защото не знам пътя. И вече за бонус екранът ти вибрира