благодаряkekeritza написа:Дачев каза,че резултатите ще излезнат на 06.02. до неговия кабинет.А книжките могат да се взимат от него!Успех на всички!
Лъчезар Дачев
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
И тази година е така. Влизате по 10 човека, теглите си темичка и пишете. Който квото е научил
Аз имам 4 и съм доволен
А успех на всички и пишете да се похвалите 
И ако там не е,то тук е Кайриен.Вярваш ли че са спряли да играят Даес Дай’Мар?Повърхността на водата може и да е спокойна,но рибата никога не спира да плува.
-Sashalle, Кръстопътища по здрач
-Sashalle, Кръстопътища по здрач
-
nqma_takava
- Пишете, о, братя
Колеги, как да ви кажа...
От първите десет, които влязоха, има 2 шестици, една петица, всичко друго е четворки.
От вторите десет - една шестица, една петица, всички други са скъсани.
За останалите не знам, но положението не е никак добро...
Изпитът си беше писмен, но асистентът до последно твърдеше, че те си решават как ще изпитват и има вероятност и за устен...
Съветвам ви да си понаучите нещата!!!
Оценките по ППУ няма да ги коментирам
Като си ги разберете, ще видите за какво става въпрос...
От първите десет, които влязоха, има 2 шестици, една петица, всичко друго е четворки.
От вторите десет - една шестица, една петица, всички други са скъсани.
За останалите не знам, но положението не е никак добро...
Изпитът си беше писмен, но асистентът до последно твърдеше, че те си решават как ще изпитват и има вероятност и за устен...
Съветвам ви да си понаучите нещата!!!
Оценките по ППУ няма да ги коментирам
Everything in my world
Everything in your world
Things won`t always go right in this life
There`s always changes
We`ll make it
That`s why I gotta do the best that I can...
Everything in your world
There`s always changes
We`ll make it
-
nqma_takava
- Пишете, о, братя
Няма ги изнесени оценките - като му предадеш работата си, той ти казва оценката по ППУ и след 1 час си получаваш книжката заедно с оценката по ОУД.
Everything in my world
Everything in your world
There`s always changes
We`ll make it
Everything in your world
There`s always changes
We`ll make it
- явор
- Летописец Виртуоз
Така...
При вторите има скъсани, защото се е паднала трудна тема и не са отговорили като хората.
Книжките си ги взехми ние, нямаше проблем. Не видяхме скъсани по ППУ, но все пак не сме видяли повече от 40 оценки. От видяните имаше най-много 4ки и 5ици. Чудомира има 6
При вторите има скъсани, защото се е паднала трудна тема и не са отговорили като хората.
Книжките си ги взехми ние, нямаше проблем. Не видяхме скъсани по ППУ, но все пак не сме видяли повече от 40 оценки. От видяните имаше най-много 4ки и 5ици. Чудомира има 6
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
neverfelthisway
- В началото бе словото
можеш ли да кажеш каква е темата,която им се е паднала-това ще хвърли малко светлина по въпросаявор написа:Така...
и един въпрос,колеги- как мислите, какво става като се падне някой от не особено обемните въпроси- 1 страничка текст,бил той и смислен, не изглежда сериозно, а реално има въпроси, по които наистина не можеш да напишеш повече...Смятате ли, че този факт ще бъде взет предвид?
-
StrikeBack
- В началото бе словото