DEPECHE MODE - ГРУПА НА ГОДИНАТА
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
The sinner in me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Аз пък не знам откъде си останал с такова впечатление, просто казах, че лично за мен последния албум е разочарование. В тази връзка и споменах, че много харесвам по-старите неща на групата, от което не би трябвало да следва, че не понасям каквато и да е било музикаpora_e_priqtel написа:Първо съмнявам се, че са ги спрели, второ доколкото си спомням ти не можеше да понасяш каквато и да било музика със съвсем малки изключения, та в тази връзка аз да кажа - последният им албум е много добър
Life is killing me...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Имат си своето очарование и те..pora_e_priqtel написа:Ми ня знам, мен лично пък най-ранните им работи не ме кефят - прекалено диско и синтезаторни са ми.
А иначе на концерта изпълниха първата си записана песен изобщо, Photographic, в един страхотен аранжимент, звученето беше съвсем различно и наистина изключително.. Бих бил доволен, ако си преработят още някои от най-старите си песни по този начин, биха се получили страхотни неща!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
The sinner in me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
Grimoire
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
има един ремикс на тази песен, сравнително стар (т е преди ПТА и турнето), който звучи много сходно с това, което изпълниха тогава (и което ме уби.. аааа.. еее.. иии...)Тамян написа:Photographic, в един страхотен аранжимент, звученето беше съвсем различно и наистина изключително.. Бих бил доволен, ако си преработят още някои от най-старите си песни по този начин, биха се получили страхотни неща!
Photographic - some bizarre version, хахха.. така се казва файлчето.
А ранните Депеш.. признайте, че нищо не е по-прекрасно от клипа на I Just can't Get Enough
ако се загледате в обложките на синглите им, дори и на ранните, ще видите, че са добри и преди Корбин да се намеси. или поне тази на гореспоменатата песен кърти

Слушал съм го аз това. Беше в ерата, в която бях под смазващото впечатление от концерта и преравях нета за версии на Photographic, които да удовлетворят неистовото желание да се размажа пак някак така.. Тази конкретно беше от добрите, но когато се сдобих със записите от самия концерт, направих сравнение между версиите и.. абе ние сме получили най-здравото!!Grimoire написа:има един ремикс на тази песен, сравнително стар (т е преди ПТА и турнето), който звучи много сходно с това, което изпълниха тогава (и което ме уби.. аааа.. еее.. иии...)
Photographic - some bizarre version, хахха.. така се казва файлчето.
А Some Bizarre Records е била някаква звукозаписна компания, която издала тази версия още в праисторически времена и.. затова така.