DEPECHE MODE - ГРУПА НА ГОДИНАТА

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Да вярно е-в първите си клипове са някакви уникални.По са ми смешни от Мистър Бийн :) ...
.
The sinner in me
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от The sinner in me »

хихи личи си, че не ги е подхванала Антон от самото начало, а? Смешнички са да, ама пак са ми готини :D
*Moved by a higher love*
Изображение
since 21.June.2006
Аватар
KarmaPolice
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от KarmaPolice »

pora_e_priqtel написа:Първо съмнявам се, че са ги спрели, второ доколкото си спомням ти не можеше да понасяш каквато и да било музика със съвсем малки изключения, та в тази връзка аз да кажа - последният им албум е много добър :roll:
Аз пък не знам откъде си останал с такова впечатление, просто казах, че лично за мен последния албум е разочарование. В тази връзка и споменах, че много харесвам по-старите неща на групата, от което не би трябвало да следва, че не понасям каквато и да е било музика ;)
Life is killing me...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Абе беше писал някъде, че не можеш да понасяш :списък с около 90% от наличните музикални стилове: та туй бях запомнил.

Ми ня знам, мен лично пък най-ранните им работи не ме кефят - прекалено диско и синтезаторни са ми.
Тамян
Пишете, о, братя

Мнение от Тамян »

pora_e_priqtel написа:Ми ня знам, мен лично пък най-ранните им работи не ме кефят - прекалено диско и синтезаторни са ми.
Имат си своето очарование и те.. :) А пък точно "диско" е е добро определение, по-скоро new romantics, колкто и да твърдят членовете на групата, че нямат общо с този стил :wink:

А иначе на концерта изпълниха първата си записана песен изобщо, Photographic, в един страхотен аранжимент, звученето беше съвсем различно и наистина изключително.. Бих бил доволен, ако си преработят още някои от най-старите си песни по този начин, биха се получили страхотни неща!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Те за концертите май си правят нови аранжименти на всичките парчета. Повечето на тукашния бяха с различни - много готини бай дъ уей :)
The sinner in me
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от The sinner in me »

абе няма кво да си говорим - който си го може - си го може :D :wink:
*Moved by a higher love*
Изображение
since 21.June.2006
Аватар
beberona
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от beberona »

...мммда ..за мен концерта им тук беше страхотен,както и музиката им..За мен това е една от малкото групи, която прави нещата си така ,че ако разделиш музиката от вокала и двете неща ще са адски добри,дори по отделно..
..for the world you are someone...but for someone you are the world
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Като музиканти наистина са добри.
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Мдааа... концерта още ми държи :D :headbang:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

И на мен :D
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Grimoire
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Grimoire »

Тамян написа:Photographic, в един страхотен аранжимент, звученето беше съвсем различно и наистина изключително.. Бих бил доволен, ако си преработят още някои от най-старите си песни по този начин, биха се получили страхотни неща!
има един ремикс на тази песен, сравнително стар (т е преди ПТА и турнето), който звучи много сходно с това, което изпълниха тогава (и което ме уби.. аааа.. еее.. иии...)
Photographic - some bizarre version, хахха.. така се казва файлчето.

А ранните Депеш.. признайте, че нищо не е по-прекрасно от клипа на I Just can't Get Enough :)
ако се загледате в обложките на синглите им, дори и на ранните, ще видите, че са добри и преди Корбин да се намеси. или поне тази на гореспоменатата песен кърти Изображение
Тамян
Пишете, о, братя

Мнение от Тамян »

Grimoire написа:има един ремикс на тази песен, сравнително стар (т е преди ПТА и турнето), който звучи много сходно с това, което изпълниха тогава (и което ме уби.. аааа.. еее.. иии...)
Photographic - some bizarre version, хахха.. така се казва файлчето.
Слушал съм го аз това. Беше в ерата, в която бях под смазващото впечатление от концерта и преравях нета за версии на Photographic, които да удовлетворят неистовото желание да се размажа пак някак така.. Тази конкретно беше от добрите, но когато се сдобих със записите от самия концерт, направих сравнение между версиите и.. абе ние сме получили най-здравото!! 8)

А Some Bizarre Records е била някаква звукозаписна компания, която издала тази версия още в праисторически времена и.. затова така.
Grimoire
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Grimoire »

ок, значи ремиксът е повече от "сравнително стар", извинявам се :oops:
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”