Класиране и записване ?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Съжалявам ако е питано вече...
EDIT: сори, видях че е отговорено вече
Въпросната такса на място ли се плаща или трябва по банков път?6. Квитанция за платена такса за обучение
EDIT: сори, видях че е отговорено вече
Значи първо си купувате документи, попълвате ги лепите снимки и т.н после си плащате таксата мисля в 242 стая където ви подпечатват студентската книжка и отивате до факултета си да се запишете.
- smallp0x
- В началото бе словото
- Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
- Обратна връзка:
Ако си приета на първо желание и не се запишеш в срока за записване след първо класиране си аут от СУ и освобождаваш мястото за второ класиране.impure_blood написа:нееее знаам, много хора ми казват да съм внимавала какво правя, че можело да изгоря (в смисъл, ако не се запиша на първо - и край със СУ)
Ако не си приета на първо желание но не си оставиш документите отново се приема че не искаш да учиш в СУ и пак си аут от университета.
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are
~ "Name" - The Goo Goo Dolls
Is more than who we are
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
не се и мъчи да си ги представиш, ами направо ги виж, за да разбереш, че са си едни напълно нормални по големина снимкиSw1tched написа:чета какво е нужно за записването и тея снимки "формат 4/6 см" не си ги представям..това не е ли огромно? Едва ли са им нужни плакати с кандидатстуденти
the shadow proves the sunshine
- smallp0x
- В началото бе словото
- Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
- Обратна връзка:
Всъщност са малко по-големи от нормалното и обикновено ги режатmake_silence написа:не се и мъчи да си ги представиш, ами направо ги виж, за да разбереш, че са си едни напълно нормални по големина снимкиSw1tched написа:чета какво е нужно за записването и тея снимки "формат 4/6 см" не си ги представям..това не е ли огромно? Едва ли са им нужни плакати с кандидатстудентикато за дипломата ти би трябвало да са.
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are
Is more than who we are
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
на именника май беше 4/6 (на големия, дето се продава в Ректората), на книжката и личната карта са 3,5/4,5.. на малкия именник (на мен такъв ми дадоха във ФМИ) е супер малка снимката, едвам ми се побира мутрата там.. а на картона дето ми го дадоха заено с декларацията беше 3,5/4,5 но се побираше и 4/6 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg