ЦИЕК - Център по източни езици и култури 2
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- slavena
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Явно аз ще разкажа първа за изпита
Не беше никак страшно, даже доста по-лесно отколкото си мислех. Никого не скъсаха, дори мисля че и тройки нямаше. Научете си добре така наречените "спасителни въпроси", защото ги задават почти на всеки. Общо взето са доста благосклонни при писането на оценките и нямат абсолютно никакво желание да скъсат когото и да е
Стискам ви палци! Дано и при вас всичко протече нормално, както при нас днес 
Don`t eat yellow snow!
- que3n0fdrama
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Москов владееше! Не, изпитът... Красиво беше, наистина. Поне първият половин час на който присъствах, бееше една феерия. Влезте първи. Наистина го направете.
ЛТЗ-то ни е на 12-ти
П.П. Повтарях "Aз см отговорник...", само дето на колегите. Мисля, че ме намразиха... :laughinh8:
П.П.П. За повече инфо - темата на арабците.
ЛТЗ-то ни е на 12-ти
П.П. Повтарях "Aз см отговорник...", само дето на колегите. Мисля, че ме намразиха... :laughinh8:
П.П.П. За повече инфо - темата на арабците.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- que3n0fdrama
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Хаха... аз влязох първа, говорих първа, излязох първа... Имам - (минусче) задето не съм се била наспала, понеже ме чу как обяснявам на колегата по стълбите
Към останалите - наистина влезте първи...
И говорете първи, че в началото всики са шашнати, а после като се окопитят и става 13 часа.
Ох, ЛТЗ на 12ти, тоя път сте първи... Аз предлагам, и съм сигурна, че поне мойта група ще ме подкрепят, да се хванете сериозно и всеки да запомни по 3 въпроса от теста
Поне ние да не го мислим ... 
Ох, ЛТЗ на 12ти, тоя път сте първи... Аз предлагам, и съм сигурна, че поне мойта група ще ме подкрепят, да се хванете сериозно и всеки да запомни по 3 въпроса от теста

- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Добро момичеаз влязох първа, говорих първа, излязох първа...
Иначе за ЛТЗ-то ще се опитаме, но една мацка, иранистика, моя съквартирантка, уби всичко детско в мен с инфото за теста, та... Нямаме особени надежди...
П.П. Не сме първи с ЛТЗ-то, както казах, иранистите бяха на 2-ри. Мисля, че още някой беше около тяхната дата, но не гарантирам
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
на мен не ми се занимаваше с курсова работа и затова не писах такава; ясно ми е, че на теста няма да постигна добър резултат и ще отида на повишителния устен изпит на 19-ти февруариПо ЛТЗ тестът наистина е труден,но има възможност да ви изпитат за повишаване ако искате.Аз миналата година успях да се освободя с курсова работа...ама колегите разказваха после.
- Pu
- Пишете, о, братя
Хех, мен не само не ме освободи, но и точки не ми даде. Язък, че си загубихме 4-5 часа от живота с тая курсова. Иначе, подозирам, че и мен ме очаква повишителният(поправителният
). Незнаех, че е на 19-ти. За вс специалности, или за вашата само, Circle Line?
- que3n0fdrama
- В началото бе словото
- Обратна връзка: