Марисъ събуди сЪ
О Ц-сапунка с обещаващото начало и малуомну лигава по-нататъшна реализация
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
ибаааааа са.....Cvetinka написа:Само дето ако си направиш труда да провериш, ще видиш, че О.С. е спрян от снимане - ще има 16 епизода вместо обичайните 21 и после крайSixkilleR написа:само дето ако влезеш в arenabg.com, zamunda.net или който и да е БГ тракер ще видиш, че има вече и 4-ти сезон, в който тая сестрата на мариса рулира здраво, а самър е неква луда хипарка....Cvetinka написа: И браво на спонсорите, че отрязаха бюджета на тъпия сериал и вече няма да се снима!![]()
а иначе мариса наистина беше проблемно дете![]()
Щото на хората им писна 4 сезона се върти и суче едно и също, едно и също, едно и също...ZzzZZzzzZZzz
![]()
Всъщност да не изляза пак злобарка дето си ги измисля ей така -- заповядай САМО ЕДИН ОТ ИЗТОЧНИЦИТЕ
И ДРУГ![]()
A,да не забравя и последното изявление на Адам Броди (Сет), колко много се кефи, че сериалът свършва и вече ще има време за по-смислени проектиТУК
SixkilleR написа:ибаааааа са.....Cvetinka написа:Само дето ако си направиш труда да провериш, ще видиш, че О.С. е спрян от снимане - ще има 16 епизода вместо обичайните 21 и после крайSixkilleR написа:само дето ако влезеш в arenabg.com, zamunda.net или който и да е БГ тракер ще видиш, че има вече и 4-ти сезон, в който тая сестрата на мариса рулира здраво, а самър е неква луда хипарка....Cvetinka написа: И браво на спонсорите, че отрязаха бюджета на тъпия сериал и вече няма да се снима!![]()
а иначе мариса наистина беше проблемно дете![]()
Щото на хората им писна 4 сезона се върти и суче едно и също, едно и също, едно и също...ZzzZZzzzZZzz
![]()
Всъщност да не изляза пак злобарка дето си ги измисля ей така -- заповядай САМО ЕДИН ОТ ИЗТОЧНИЦИТЕ
И ДРУГ![]()
A,да не забравя и последното изявление на Адам Броди (Сет), колко много се кефи, че сериалът свършва и вече ще има време за по-смислени проектиТУК
бах... то излезе, че аз съм най-лудия фен на ОЦ-то бе, чак ми обясних колко съм залупен, че го гледам.... ех....
ма май са позамислям, лекинко така, аджеба защо си направи труда, мацо, да намериш толкоз линкове за да покажеш невежеството ми (въпреки че от мненията преди мен излиза, че сериала спира със смъртта на мариса, кат се замислиш), вместа да отидеш на некое убаво кафенце, примерно
п.с. мерси все пак за инфото - не ми беше полезно, дори не го отворих
p.s.2 за да запазя благоприличието, както ме посаветваха, държа да отбележа "ибааааа са..." идва от песента на сървайвър
п.с.3. ай, напускам, отивам да си изгледам току-що дръпнатото 3-то епизодче на ОЦ-то, със здравИ