English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
maxi

Мнение от maxi »

Някаква идея за следното безумно есе:"Birds do not need pasports,why do we?"Ма много е есктравагантно бе,много философско -дали дават такива на изпитите?
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Sky is the limit :lol:
The harder you fall, the higher you bounce...
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

maxi написа:Някаква идея за следното безумно есе:"Birds do not need pasports,why do we?"Ма много е есктравагантно бе,много философско -дали дават такива на изпитите?
Za 40 minuti shte e trudnichko:) No sus sigurnost shte moje da se izsmuchi ot prustite neshta ot roda na 'Why shouldn't we be free like the birds and dispense with the limitations which man himself has invented'

P.S. Sorry za latinicata, ama v toq gaden kabinet po informatika edna foneti4na klaviatura ne sa slojili.
maxi

Мнение от maxi »

Мерси,все е нещо (имам го за домашно)!Все пак се надявам да дават нещо по-така,по-лесно за реагиране.И този тип не е лошо,но това ми се стори прекалено,а и както казваш за 40 минути.........
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Очаквайте неочакваното :roll: И все пак по-добре философско есе, отколкото някое на поредната банална, скучна и невдъхновяваща тема 8)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
maxi

Мнение от maxi »

ОК,нямам против философските есета,даже си падам,ама все пак в някакви граници,нещо като за 30 минути.
maxi

Мнение от maxi »

Ти къде изчезна,изпитчета ли?
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

maxi написа:Някаква идея за следното безумно есе:"Birds do not need pasports,why do we?"Ма много е есктравагантно бе,много философско -дали дават такива на изпитите?
Аз лично бих говорил защо хората се нуждаят от контрол за разлика от животните или нещо такова....Може и за терористите да спомена :)
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

maxi написа:Ти къде изчезна,изпитчета ли?
Сесия :D Утре имам изпит по литературознание ;)
А снощи един френд ме ядоса като ми каза "Е, то да кандидатства с английски всеки може..."!! :shock: Пху, че може всеки може, ама каква оценка ще изкара е друга работа :roll: Е, какво да ги правиш, някои говорят без да ги разбират нещата :evil:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
maxi

Мнение от maxi »

Успех!А колкото до френда-винаги има заблудени.Що не пробва като е толкова отворен,да покаже малко класа?За тия дето се смеят последни знаем всички,нали?!? :lol:
Аватар
snowy
В началото бе словото

Мнение от snowy »

А някой да знае темите за есе, които са се падали през годините или случайно да са му попадали целите изпити? Как се подготвяте всъщност?
Everything alters in the twinkling of an eye...
maxi

Мнение от maxi »

Целите изпити ги дават на курсовете на СУ,ама какво от това-нали се сещаш ,че няма шанс да се повторят.А темите не са кой знае какво-нещо като:Защо хората си канят гости по заведения,а не в къщи и за реалити-шоу-защо хората участват,бихте ли участвали и вие.Това е инфо от учителката ми за миналогодишните теми.
Аватар
snowy
В началото бе словото

Мнение от snowy »

А да знаеш какво е горе-долу нивото? В сравнение с книжките дето ги пускат де - дали са по-трудни или горе - долу със същата трудност? А ако темите са наистина толкова загубени, вече и за есето почвам да се съмнявам... Пък то ми беше уж най-силната част...
Everything alters in the twinkling of an eye...
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

veronika_smile написа:А да знаеш какво е горе-долу нивото? В сравнение с книжките дето ги пускат де - дали са по-трудни или горе - долу със същата трудност? А ако темите са наистина толкова загубени, вече и за есето почвам да се съмнявам... Пък то ми беше уж най-силната част...
Мисля че есето е на нижо TOEFL...Там темите са точно такива. Като цяло есето ми е най-малкия проблем от изпита :)
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Според мен миналогодишният изпит беше на ниво "книжките".
Колкото до темата "Birds do not need passports,why do we?", не ми изглежда като типична тема на СУ, но нищо никога не е сигурно на 100 %. По принцип по книжките, както предполагам сте забелязали, няма теми от този тип, но пък е хубаво да пишете и такива, за да си развивате езика и да сте подготвени за всичко.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”