English
Модератор: Boromir
-
maxi
Za 40 minuti shte e trudnichko:) No sus sigurnost shte moje da se izsmuchi ot prustite neshta ot roda na 'Why shouldn't we be free like the birds and dispense with the limitations which man himself has invented'maxi написа:Някаква идея за следното безумно есе:"Birds do not need pasports,why do we?"Ма много е есктравагантно бе,много философско -дали дават такива на изпитите?
P.S. Sorry za latinicata, ama v toq gaden kabinet po informatika edna foneti4na klaviatura ne sa slojili.
-
maxi
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Очаквайте неочакваното
И все пак по-добре философско есе, отколкото някое на поредната банална, скучна и невдъхновяваща тема 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
-
maxi
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сесияmaxi написа:Ти къде изчезна,изпитчета ли?
А снощи един френд ме ядоса като ми каза "Е, то да кандидатства с английски всеки може..."!!

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
-
maxi
-
maxi
Целите изпити ги дават на курсовете на СУ,ама какво от това-нали се сещаш ,че няма шанс да се повторят.А темите не са кой знае какво-нещо като:Защо хората си канят гости по заведения,а не в къщи и за реалити-шоу-защо хората участват,бихте ли участвали и вие.Това е инфо от учителката ми за миналогодишните теми.
- snowy
- В началото бе словото
А да знаеш какво е горе-долу нивото? В сравнение с книжките дето ги пускат де - дали са по-трудни или горе - долу със същата трудност? А ако темите са наистина толкова загубени, вече и за есето почвам да се съмнявам... Пък то ми беше уж най-силната част...
Everything alters in the twinkling of an eye...
Мисля че есето е на нижо TOEFL...Там темите са точно такива. Като цяло есето ми е най-малкия проблем от изпитаveronika_smile написа:А да знаеш какво е горе-долу нивото? В сравнение с книжките дето ги пускат де - дали са по-трудни или горе - долу със същата трудност? А ако темите са наистина толкова загубени, вече и за есето почвам да се съмнявам... Пък то ми беше уж най-силната част...
Според мен миналогодишният изпит беше на ниво "книжките".
Колкото до темата "Birds do not need passports,why do we?", не ми изглежда като типична тема на СУ, но нищо никога не е сигурно на 100 %. По принцип по книжките, както предполагам сте забелязали, няма теми от този тип, но пък е хубаво да пишете и такива, за да си развивате езика и да сте подготвени за всичко.
Колкото до темата "Birds do not need passports,why do we?", не ми изглежда като типична тема на СУ, но нищо никога не е сигурно на 100 %. По принцип по книжките, както предполагам сте забелязали, няма теми от този тип, но пък е хубаво да пишете и такива, за да си развивате езика и да сте подготвени за всичко.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.