Испански език

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
little_secret
В началото бе словото

Испански език

Мнение от little_secret »

Разкажете повечко за изпита,някой ще се явява ли,кога е изпитът и т.н.?
Аватар
Xpucu
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Xpucu »

Ако няма промяна (дебело подчертавам, че не съм запозната с тазгодишния план и дали всичко е както преди), изпита се състои от диктовка, упражнения по лексика и граматика и съчинение, като отделните елементи ги получаваш поотделно и имаш дадено време за всеки.

Ако си ходил/а на Олимпиада по испански език - 3 кръг, нивото е общо взето същото, формата /в общи линии/ пак такъв.

Не е МНОГО трудно, оценяват се елементите поотделно, тоест трябва да си покрил минимума по всеки един.

Успех!
Просто very нетипична...

-=In Omnia Paratus=-
little_secret
В началото бе словото

Мерси,мерси много.
Аватар
The Puppeteer
В началото бе словото

Мнение от The Puppeteer »

По мое скромно мнение изпитът беше по-лесен от 3ти кръг на Олимпиадата в .... 11ти клас, който пък май беше по-лесен от втори кръг, но това е минало :P В 12ти не знам как е било, но на явилите се и на двете миналата година им се стори, че изпитът си беше направо песен .... ако си си учил редовно в училище :lol:
Of all the things I've lost, I miss my mind the most.
little_secret
В началото бе словото

The Puppeteer написа:По мое скромно мнение изпитът беше по-лесен от 3ти кръг на Олимпиадата в .... 11ти клас, който пък май беше по-лесен от втори кръг, но това е минало :P В 12ти не знам как е било, но на явилите се и на двете миналата година им се стори, че изпитът си беше направо песен .... ако си си учил редовно в училище :lol:
Ами на мен ми е втори език,ама го учиме 6 часа в седмицата доста усилено.И мисля да отида на изпита ама без да разчитам особено на него :lol: Кога е изпитът?
Rumbolina
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Rumbolina »

и аз мисля да се явявам на изпита по испански....ама не вярвам да е чак толкова труден.... :wink:
иначе, вярно, кога е изпитът? че и аз все още не знам :roll:
Мярката на любовта е да обичаш без мярка...;)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”