Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2
Модератор: sientelo
-
Reflection
- В началото бе словото
абе какво сте се уплашили така от Пиргова - все ще се справите някак, на всичкото отгоре накрая може да си имате успокоението, че все пак не сте щатни /пардон придворни политолози/, така че Вашето незнание има своето оправдание с потъването в Перикъл и всички останали исторически дивотии...Иначе искрено желая успех на всички - Фортуна ще бъде с Вас 
-
Reflection
- В началото бе словото
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Тестът ми беше за 4, след това ме изпита устно, коментар на извор и въпросчета от материала. Съмнявай се, колкото искаш в знанията ми! Аз си знам какво знам и какво не знам! Не бях добре подготвена за този изпит,признавам, но явно в главата си имам нещо, щом успях да си повиша оценката!Joker написа:Ти ли научи толкова много или Юлето ти писа повече, отколкото трябваше?
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- ballsmile
- В началото бе словото
Аз силно се надявам да успея да прочета това, което съм запланувал.
То не е много, но предвид психическото състояние на задника ми, незнам дали ще успея! Незнам вие как сте, ама аз постоянно се разсейвам. Особено голям проблем ми е мисълта за глобалните проблеми като замърсяването на въздуха, конфликтите в близкия изток и на Балканите, корупцията и началото на америкаснкия империализъм в английския футбол
Не искам да кажа, че мисля със задника си, а че фактът на разсейването в главата ми води до неконтролируемо поведение на краката ми а те започват от задника (нали?) и се разхождам из къщи като зомби.
Успешно учене
То не е много, но предвид психическото състояние на задника ми, незнам дали ще успея! Незнам вие как сте, ама аз постоянно се разсейвам. Особено голям проблем ми е мисълта за глобалните проблеми като замърсяването на въздуха, конфликтите в близкия изток и на Балканите, корупцията и началото на америкаснкия империализъм в английския футбол
Успешно учене
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
ballsmile написа:Аз силно се надявам да успея да прочета това, което съм запланувал.
То не е много, но предвид психическото състояние на задника ми, незнам дали ще успея! Незнам вие как сте, ама аз постоянно се разсейвам. Особено голям проблем ми е мисълта за глобалните проблеми като замърсяването на въздуха, конфликтите в близкия изток и на Балканите, корупцията и началото на америкаснкия империализъм в английския футболНе искам да кажа, че мисля със задника си, а че фактът на разсейването в главата ми води до неконтролируемо поведение на краката ми а те започват от задника (нали?) и се разхождам из къщи като зомби.
Успешно учене
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Същата работа...явно е заразно!ballsmile написа:Аз силно се надявам да успея да прочета това, което съм запланувал.
То не е много, но предвид психическото състояние на задника ми, незнам дали ще успея! Незнам вие как сте, ама аз постоянно се разсейвам. Особено голям проблем ми е мисълта за глобалните проблеми като замърсяването на въздуха, конфликтите в близкия изток и на Балканите, корупцията и началото на америкаснкия империализъм в английския футболНе искам да кажа, че мисля със задника си, а че фактът на разсейването в главата ми води до неконтролируемо поведение на краката ми а те започват от задника (нали?) и се разхождам из къщи като зомби.
Успешно учене
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
-
Reflection
- В началото бе словото
това е временно явление и отминава като грипа!! при самолекуване и отказ от визита при доктор заболяването може да се задълбочи, да излезе от контрол и да доведе до трайни изменения на статуса на пациента, което е доста опасно за околните. Правете хладни процедури, фрикции и - в краен случай - кръвопускане и пиявици както през средновековието.feichka написа:Леле, колегите ми са с психични отклонения!