КСК 2007 - литература и история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Да бе, ама ме отчайва фактът, че преподавателите ми са се отказали да се борят и такива като тях са ги оборили (дано не се случи и на мен)!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Недей плака пред малките, излагаш се! ^^ :evil:
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

не се излага, човекът ни дава ценен опит :roll:
отдавна трябва да сме разбрали, че утопиите, които сме си изградили не са нищо друго освен една детска илюзия...време е да пораснем и да погледнем на действителността малко по-зряло!
пп: :wink: явка, по-живо го давай! я кажи, не разбрах, кой курс си и кви са тез гадости дето ви изпитват на тях?!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Още съм първи курс... първи семестър... мислете му! :roll:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Няма страшно, развиваш се! :wink: Ето вече си имаш и подпис! :? Ако така продължаваш.... далече ще стигнеш, вЕрвай ми! :shock:
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Абе, хора... кога ще излезне тая програма по литература...Защото има вероятност да махат и да слагат произведения... Ако някой ходи при преподавател от университета...нека да сподели какво му е казвал :))
Правист,1ви курс,2ра група

I'm a believer
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Никой не е споменал да се премахват/добавят теми и това е излишен казус и няма смисъл да се обсъжда :)
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Е как въврви подготовката хора ;) Ще смогнеме ли до изпита да сме в топ форма ;)
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Направо лети....

Неееееееее шегувам се, еми как да върви мъчиме се ! :)
Аватар
Ena``
В началото бе словото

Мнение от Ena`` »

тъкмо се чудех живи ли сте?
аз започвам вече яко да откачам, с всеки изминал ден притесненията се увеличават, страхът да не се повтори минала кск нараства, а ве, важното е да ти е гадно.......
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

На мен страхът не ми се увеличава, все същият си седи... :wink: Но наистина, някои теми просто ми действат на психиката... :?
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

На мен автори като Славейков и Димов не ми влиаят добре. Просто Пенчо си има някакъв негов свят, а "Тютюн" просто няма да мога да го прочета и ще се наложи само да уча теми на изуст за това произведение, а това не е хубаво. :cry:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

малко ви е раничко да се оплаквате :lol: не е чак толкова страшно,само учете :P
Toto-I will remember
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

васко, "Тютюн" го прочети на лято и за кеф, защото тази година просто забрави да се падне!(а е стра'отна книга)

за оплакване никога не е рано, особено ако те мързи да учиш...пък аз както ще кандидатствам с пет, шест предмета и с двайсет изпита просто нзнам :shock: ще откача
а как ми се зяпат филмчета сяка вечер, направо от инат ще почна да следя "Дързост&красота" :lol: ...все нещо идиотско трябва да свърша, за да знам защо съм се издънил после :roll:
Аватар
Pauton
В началото бе словото

Мнение от Pauton »

Здравейте на всички! Казвам се Вяра и съм от Варна.
Отне ми 3 часа да прочета цялата тема, но я намирам за много полезна. И аз съм се потопила в тъмните дебри на бг историята и просто нз дали някога ще изплувам. Ориентирала съм се към правото в СУ, а към УНСС подхождам "с едно наум" :D
Мн искам да ви питам как вървите с програмата по история, защото аз съм на ВРУ и Търновската конституция и ми се струва че съм мн назад. На всичкото на отгоре тази седмица имам изпит по френски за диплома и историята не само остана на заден план, ами направо си я зарязах. Другият ми голям проблем е БЕЛ-а, още не съм започнала с подготовката, но така или иначе смятам да наблегна на историята и от там да си изкарам оценката (вярно е че няма нищо сигурно на този свят, ама...)
Та за тези които вече са започнали с литературата според вас дали имам шанс за сравнително удачна оценка ако започна от март месец, имам предвид че ако успееш да схванеш "цялата магия на темата по история" все ще успееш да напишеш и нещичко по БЕЛ
Mp3 is NOT a crime!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”