Какво ви направи Токушев?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото
......
Последно промяна от Винсент ван Гог на 03 Фев 2007, 17:38, променено общо 1 път.
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
И все пак сред вас пък има хора,които са научили по 1/5 от материала и са влезли в специалността и това е факт.А това,че някои сме изкарали малко по-ниски оценки,не означава,че не сме учили или,че не сме се стремяли към мечтите си.Има други определящи фактори,които нямам намерение да посочвам.И не казвам,че след като сте приети не сте положили усилия,но тези,които са прехвърлени са положили доста повече и са се изправяли пред доста повече трудности.Не знам вас какво ви бърка колко са се прехвърлили,в крайна сметка работа ще си намери по-добрият,а бъдете сигурни,че няма да питат дали си прехвърлен или не!Справедливост ще има,когато не се прави разлика между хората в специалността по каквито и да е критерии,единствено и само трябва да се оценява компетентността,положения труд и показаното знание!
-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото
- явор
- Летописец Виртуоз
kekeritza, аз казвам, че трябва като увеличават бройката да увеличават и преподавателите! Иначе съм си за отворен прием! За мен изпитите са некоректни, следователно и подборът не е много добър
При отворен прием ще останат най-мотивираните и най-способчните 
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
- Che_Guevara
- От дъжд на вятър