Какво ви направи Токушев?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Винсент ван Гог
В началото бе словото

Мнение от Винсент ван Гог »

......
Последно промяна от Винсент ван Гог на 03 Фев 2007, 17:38, променено общо 1 път.
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
kekeritza
В началото бе словото

Мнение от kekeritza »

И все пак сред вас пък има хора,които са научили по 1/5 от материала и са влезли в специалността и това е факт.А това,че някои сме изкарали малко по-ниски оценки,не означава,че не сме учили или,че не сме се стремяли към мечтите си.Има други определящи фактори,които нямам намерение да посочвам.И не казвам,че след като сте приети не сте положили усилия,но тези,които са прехвърлени са положили доста повече и са се изправяли пред доста повече трудности.Не знам вас какво ви бърка колко са се прехвърлили,в крайна сметка работа ще си намери по-добрият,а бъдете сигурни,че няма да питат дали си прехвърлен или не!Справедливост ще има,когато не се прави разлика между хората в специалността по каквито и да е критерии,единствено и само трябва да се оценява компетентността,положения труд и показаното знание!
Винсент ван Гог
В началото бе словото

Мнение от Винсент ван Гог »

......
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

kekeritza, аз казвам, че трябва като увеличават бройката да увеличават и преподавателите! Иначе съм си за отворен прием! За мен изпитите са некоректни, следователно и подборът не е много добър :wink: При отворен прием ще останат най-мотивираните и най-способчните :D
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

явор написа: При отворен прием ще останат най-мотивираните и най-способчните :D
По-скоро най-тъпоупоритите. И ти ли си към тях?
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

Не знам в България да има професия, на която да се плаща толкова, колкото на запад. Дай в болниците съвсем да ни отебат, щото са им малко парите! Има ли всъщност някой, на който парите да му стигат? Не мисля, че това може да бъде оправдание за пълното отсъствие на професионална етика.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Аз може ли да си цитирам мнението от по-горе?
Абе аз да не живея в някаква алтернативна България???
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Мнение от Che_Guevara »

Smoking Mirror написа:Абе аз да не живея в някаква алтернативна България???
Червеното или синьото хапче, Нео... Или качамак...
Viva la Revolucion!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”