Арабистика - 2

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
uhuru
Да живей словото

Мнение от uhuru »

има, има светломер, споко!!!

а това рангът ми си ме кефи и така...
Аватар
uhuru
Да живей словото

Мнение от uhuru »

СЕга четох в един хороскоп, че у тре щяло да бъде много успешен ден за арабистите!!!!!!

тъй че ще се справим.....ДАНО!!!!!!!!!!

хайде успех на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и после- отзвузите тук.
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Бам! Какво направихте, бе, деца? Хе хе, Калояне, подозирам, че хороскопът ти мн верен се оказа :lol: Само те видях, че ти седна и се изнизах. Кажи ми ако знаеш случайно Яна колко е изкарала. И Асен. И ти. И така. Айде, ако ще го поливате, ударете 200 водка и за мене. :roll:
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Ти кажи ти кво си направила, дете :)
Иначе честито на всички, дет са изкарали or smth ;)
ако някой слуша малко арабска музичка, поздрав и с Haifa Wahby - Wawa :-)
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Как сте , арабисти след тази епична битка? :lol:
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Тамян
Пишете, о, братя

Мнение от Тамян »

Живеем! :D Колкото и невероятно да изглежда!! :lol: От страх и срам по едно време вчера предполагах, че туй ше ми е и че край, на, свърши са светът, обаче - НЕ! :twisted: :twisted: То хубаво обаче, че бяха решили само да мъчат, но не и да късат.. :)

coup, а при вас? Съдейки по това, че си достатъчно безгрижна да питаш за нас, сигурно не ще да си сред поразенитеейе! :P

Нелье, ти биде величава и се превръна на обект за подражанье, божество за всемирно почитанье и най-обсъждан и мечтан положителен пример, за което будеш възхущение!! В смисъл, :notworthy:

Колкото до Кало, той ти е колега по оценка :) Янчето също. Асен много се потеше и мъчеше по едно време там, но мисля, че има три или четири. Да не го набедя обаче, може и повече да е.. Мен ако питаш, аз минах последен в три и кусур и на два въпроса, дето даже нямам материали по, изкарах четири 8)
Само това за водката по-навреме да го беше казала, че се удавихме в бира :occasion5:
Grimoire
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Grimoire »

де*ба живота, а какво ще правим ОТСЕГА нататък?!

(здравейте колеги, хубава темичка, новичка, чистичка...)

ПС: Асен има 4, но имаше съвсем реални шансове за 5... шанс, както се казва.
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Фреди, и на мен това ми беше първата мисъл "Да го *звездички* у живеенето да го *звездички*!"

Отсега нататък ще умрем. ЛТЗ щото. Тъжно. Хубави хора бяхме...

Иначе за Яна се радвам, тя искаше моя билет и ми беше кофти, че може да не го е намерила. За Асен пък, той си хареса каквото знаеше, ама Деси го габна и той увисна. Затуй за двамата ми беше интересно. Ама вс е наред :_)

Хех, сега вече им вярвам на кореистките с техните 4-ки без да са учили :_) Иначе, аз, да кажем, че билетът беше точният. И бях отговорник. И докато говорех, повече внимание получаваше асистентката :laughing8:
Иначе, Тошко, маче, как до 3 и половина!? Аз ако имах такива нерви сега нямаше да уча филология :laughing8:

За ЛТЗ, казаха, че тестът бил адската мизерия. А мен ме набара адският мързел и адската жажда за пиенье. Та ще видим.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Grimoire
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Grimoire »

а някой има ли някаква представа откъде може да се учи за този тест? щото на мен учебникът ми се вижда меко казано противен, но тва е по дифолт така или иначе..
Аватар
uhuru
Да живей словото

Мнение от uhuru »

кууп, кажи какво се получи с вас!!!!!!!!!!!!!!
sunray
В началото бе словото

Мнение от sunray »

Аммм...случайно някой да знае кои части от Държавата трябваше да се четат по ЛТЗ? Понеже аз имам такъв спомен от посещенията ми в началото, че нещо трябваше да се чете...
Аватар
uhuru
Да живей словото

Мнение от uhuru »

хъм, напълно е възможно да е имало нещо такова, но аз нямам и най-малка представа!!!!!
Аватар
sibirskaya...
От дъжд на вятър

Мнение от sibirskaya... »

мисля,че Дарин само ни плашеше,а може би не...аз май съм си записала...не всъщност не съм.А трябва ли да учим античността и средновековието????
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
sunray
В началото бе словото

Мнение от sunray »

мче в античността точно за Платон и Аристотел става дума...пък за тях нали Дарко говори...тъй че мисля..трябва да се чете...а ся съм на Средновековие и то си е един екшън...сто имена...
Тамян
Пишете, о, братя

Мнение от Тамян »

Е защо де.. :cry: Аз само учебника имам, бозя от него с интерес и любопитство, но откъде да търся други консумативи сега?! Ох.. :(
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”