Арабистика - 2
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Бам! Какво направихте, бе, деца? Хе хе, Калояне, подозирам, че хороскопът ти мн верен се оказа
Само те видях, че ти седна и се изнизах. Кажи ми ако знаеш случайно Яна колко е изкарала. И Асен. И ти. И така. Айде, ако ще го поливате, ударете 200 водка и за мене. 
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Живеем!
Колкото и невероятно да изглежда!!
От страх и срам по едно време вчера предполагах, че туй ше ми е и че край, на, свърши са светът, обаче - НЕ!
То хубаво обаче, че бяха решили само да мъчат, но не и да късат..
coup, а при вас? Съдейки по това, че си достатъчно безгрижна да питаш за нас, сигурно не ще да си сред поразенитеейе!
Нелье, ти биде величава и се превръна на обект за подражанье, божество за всемирно почитанье и най-обсъждан и мечтан положителен пример, за което будеш възхущение!! В смисъл,
Колкото до Кало, той ти е колега по оценка
Янчето също. Асен много се потеше и мъчеше по едно време там, но мисля, че има три или четири. Да не го набедя обаче, може и повече да е.. Мен ако питаш, аз минах последен в три и кусур и на два въпроса, дето даже нямам материали по, изкарах четири
Само това за водката по-навреме да го беше казала, че се удавихме в бира
coup, а при вас? Съдейки по това, че си достатъчно безгрижна да питаш за нас, сигурно не ще да си сред поразенитеейе!
Нелье, ти биде величава и се превръна на обект за подражанье, божество за всемирно почитанье и най-обсъждан и мечтан положителен пример, за което будеш възхущение!! В смисъл,
Колкото до Кало, той ти е колега по оценка
Само това за водката по-навреме да го беше казала, че се удавихме в бира
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Фреди, и на мен това ми беше първата мисъл "Да го *звездички* у живеенето да го *звездички*!"
Отсега нататък ще умрем. ЛТЗ щото. Тъжно. Хубави хора бяхме...
Иначе за Яна се радвам, тя искаше моя билет и ми беше кофти, че може да не го е намерила. За Асен пък, той си хареса каквото знаеше, ама Деси го габна и той увисна. Затуй за двамата ми беше интересно. Ама вс е наред :_)
Хех, сега вече им вярвам на кореистките с техните 4-ки без да са учили :_) Иначе, аз, да кажем, че билетът беше точният. И бях отговорник. И докато говорех, повече внимание получаваше асистентката
Иначе, Тошко, маче, как до 3 и половина!? Аз ако имах такива нерви сега нямаше да уча филология
За ЛТЗ, казаха, че тестът бил адската мизерия. А мен ме набара адският мързел и адската жажда за пиенье. Та ще видим.
Отсега нататък ще умрем. ЛТЗ щото. Тъжно. Хубави хора бяхме...
Иначе за Яна се радвам, тя искаше моя билет и ми беше кофти, че може да не го е намерила. За Асен пък, той си хареса каквото знаеше, ама Деси го габна и той увисна. Затуй за двамата ми беше интересно. Ама вс е наред :_)
Хех, сега вече им вярвам на кореистките с техните 4-ки без да са учили :_) Иначе, аз, да кажем, че билетът беше точният. И бях отговорник. И докато говорех, повече внимание получаваше асистентката
Иначе, Тошко, маче, как до 3 и половина!? Аз ако имах такива нерви сега нямаше да уча филология
За ЛТЗ, казаха, че тестът бил адската мизерия. А мен ме набара адският мързел и адската жажда за пиенье. Та ще видим.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър