Мога ли да си изтегля поправката?
Модератор: sientelo
- Nikolay_86
- В началото бе словото
Мога ли да си изтегля поправката?
Мога ли да си изтегля изпит от поправителната сесия през септември по рано, да речем май или юни.Подава се някаква молба до декана или трябва да се говори с професора.Изтеглянето се налага поради желанието ми да се прехвърля в друга специалност, а знам че с невзет изпит това не става.Ако някой е бил в сходна ситуация нека да пише
СКЪСАХА МЕ!!!
- Nikolay_86
- В началото бе словото
- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Доколкото знам можеш да се прехвърлиш все още. Пак се явяваш септември, само че в молбата за прехвърляне ще отбележиш, че чакаш оценка от повишителен изпит (поправката пак си е вид повишителен изпит
). И фактически след изпита ще ти изчислят успеха, въз основа на който ще разглеждат молбата ти за преместване. Моя позната преди 2-3 години се прехвърли така. В смисъл, че не се беше явила на редовна дата, защото я беше страх, че ще има ниска оценка, а на нея й трябваше висока за успех, за да се прехвърли и ... в крайна сметка се прехвърли успешно.
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
- Nikolay_86
- В началото бе словото
- Nikolay_86
- В началото бе словото
- Nikolay_86
- В началото бе словото
Няма ли някой тука, който е наясно с тея процедури за прехвърлянето.Ако са ме скъсали на един изпит мога ли като си го взема септември да се прехвърля.Аз мисля че няма да стане, защото молбите се подават преди поправителната сесия и с невзет изпит сигурно въобще няма за кво да се боря.Айде някой да ме опровергае , pleaseeeee
СКЪСАХА МЕ!!!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Nikolay_86
- В началото бе словото
Като за начало се разбери с преподавателя дали и кога ще те изпита. След това трябва да си купиш индивидуален протокол. Ако отидеш директно в 47-ма Росица Тончева ще ти отговори, че не може да ти оформи протокола, ако няма насрочена дата за този изпит. Казваш й, че става дума за Динев - целия факултет знае за какво иде реч.. Явяваш се, взимаш го, и чак след това почваш да се бориш за прехвърляне... И да не те отчайвам, но щом Динев не те е пуснал на първа дата, вероятността отново да те скъса е доста голяма...
... и изтръска зеленото дяволче от ръкава на сакото си...
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти