Какво ви направи Токушев?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
softy
От дъжд на вятър

Мнение от softy »

явор написа:..........и по ППУ (днес с купчинките)
Нямаше ли днес късмет да уцелиш хубава купчинка?
А купчинките еднакви ли са по-обем или най-малката е тази за отличен, а най-голямата - за добър.
И изобщо - вярно ли е това, че писмените работи по ППУ се разпределят произволно на купчинки и ако имаш късмет в зависимост от това къде в коя купчина ще се падне работата ти - може да имаш и по-добра оценка ? :?: :?: :?: Респективно - по-лоша ? :roll:
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

явор написа:Явно право и справедливост са не просто различни, а съвършено различни неща!
Така е. Агентите са навсякъде. :lol:
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

А когато не ви харесва нещо във факултета, протестирайте бе, пилета. Съберете се, вдигнете гюрултия, идете при декана, направете нещо. Така с реване по форумите не става. Пък и ако това не подейства , отивате 50 човека при Дачев и му казвате,че така не може... После нека доказват, кой е бил там, кой му се сцепил веждата, кой му е избил зъбите, кой му е строшил капачките. Ама проблемът е ,че не сте (сме) единни. Трябва да браните не само своята чест, а и тази на Университета, защото виждате какви преподаватели нихилисти са се навъдили. От мен да го знаете: в СУ колкото по-доблестно и мъжки се държите, толкова повече ще ви уважават и зачитат. Ама то си е така навсякъде...
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Каква ви справедливост,хора?!Випускът ни е 341-ма...правете си сметката...
Toto-I will remember
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

shaho написа:А когато не ви харесва нещо във факултета, протестирайте бе, пилета. Съберете се, вдигнете гюрултия, идете при декана, направете нещо. Така с реване по форумите не става. Пък и ако това не подейства , отивате 50 човека при Дачев и му казвате,че така не може... После нека доказват, кой е бил там, кой му се сцепил веждата, кой му е избил зъбите, кой му е строшил капачките. Ама проблемът е ,че не сте (сме) единни. Трябва да браните не само своята чест, а и тази на Университета, защото виждате какви преподаватели нихилисти са се навъдили. От мен да го знаете: в СУ колкото по-доблестно и мъжки се държите, толкова повече ще ви уважават и зачитат. Ама то си е така навсякъде...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Повярвай ми, пробвал съм го досега много пъти в живота си! Хората злоупотребяват с властта, която им е предоставена! В "елитна" държавна институция нищо не се променя така! Университетът брани своята чест като остро се противопоставя на каквато и да е било критика, а не като се замисли върху направените забележки, защото за тях това "свято" място е "образец" и съответно не прави грешки!

П.П. Освен това трябва да зачиташ форума като трибуна, където могат хора с подобни възгледи да намерят единомислие... Защо оттук да не можем да се съберем?
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Ice_Spirit написа:Каква ви справедливост,хора?!Випускът ни е 341-ма...правете си сметката...
Отивате при новия декан и му казвате,че не щете вече да одобрява прехвърляния. Толкова ли е трудно?
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

shaho написа:
Ice_Spirit написа:Каква ви справедливост,хора?!Випускът ни е 341-ма...правете си сметката...
Отивате при новия декан и му казвате,че не щете вече да одобрява прехвърляния. Толкова ли е трудно?
И той казва: "Не Вие решавате!"(в най-учтивия вариант) и въпросът е приключен :roll:

П.П. Ако иска модераторът за изтрие всички мнения от тази страница, че не са за проф.Токушев :?
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

shaho написа:
Абе аз да не живея в някаква алтернативна България??? :?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

:!: Абе то качеството на труда си зависи и от заплащането :!:

Ако един професор в България върши 2 или 3 пъти по-безотговорно работа си от негов колега на запад, то със сигурност заплата му е поне 10-20 пъти по-малка!!!
Тъй че като нямат стимул хората...кво да ги обвиняваме :roll:

Имах преди време един учител по-английски, който го знаеше невероятно добре езика и начина на преподаване, просто знаеше всичко за езика в детайли...но не си даваше зор, не пишеше отсъствия,вместо по 10 оценки имахме по 2 на срок...и си беше прав човека като казваше,че за 200лв няма смисъл да си трови нервите и да се напъва; докато ако плащат заплата достойна за един учител на запад за 4 години може да ни поготви да преповаме английски в Англия... :wink:

Тъй че...проблемите не са едностранчиви и точно защото го знаем и затова не искаме и да протестираме 8)
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

jantex написа::!: Тъй че...проблемите не са едностранчиви и точно защото го знаем и затова не искаме и да протестираме 8)
Tогаз не мрънкайте.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

jantex написа::!: Абе то качеството на труда си зависи и от заплащането :!:

Ако един професор в България върши 2 или 3 пъти по-безотговорно работа си от негов колега на запад, то със сигурност заплата му е поне 10-20 пъти по-малка!!!
Тъй че като нямат стимул хората...кво да ги обвиняваме :roll:
E дай да зарежем България, защото тук за всичко се плаща по-малко!!!
Това въобще не е правилно. Един преподавател има дълг и той не може да се променя според заплащането. Дай затова лекарите да не оперират като хората или мед.сестрите да не сменят иглите!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Мнение от Che_Guevara »

явор написа:Дай затова лекарите да не оперират като хората или мед.сестрите да не сменят иглите!
Мии.... за съжаление и това не е кой знае колко далеч от истината... Повечето кадърни лекари отиват в частни (-->респективно осигуряващи добро заплащане) клиники и болници, а в държавните болници остават... сещате се какви. Все още има изключения, но като гледам тенденцията, ще става по-зле...
Viva la Revolucion!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

явор написа:Е как пък точно тая дата ще е по-важна от ЗЗД или НК и ТЗ! Просто търси с какво да се заяде!
Че квому е важното на ЗЗД? :shock: или на ТЗ? :shock: Тва последното Търговския закон ли е или вие му викате трудово законодателство, щото при нас - нищо не е!? :lol: :wink:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

За да станеш професор,значе си имал някъкъв стимул,както ти го наричаш,Янтекс!

а относно контингента на парашутистите...явно всеки получава втори шанс да се занимава с това,което иска само че това не става по правилния начин.За да се изправим срещу несправедливостите обаче се изисква малко повече от желание на този етап.
Toto-I will remember
kekeritza
В началото бе словото

Мнение от kekeritza »

Не знам дали говорите за всички прехвърлили се и не мога да разбера отношението ви към тях.Независимо че има някои,които са влезнали с пари ,връзки и тям подобни,представете си,че има и хора,които са положили малко повечко труд дори в някои случаи повече от вас,за да следват мечтите си.Това ли е несправедливо? :?
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”