Лъчезар Дачев

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

Аз пък не мога да разбера какво толкова ви грее дали някой е пияница или каквото и да е?! Можете да преписвате на изпита... или по-точно можехте... Няма скъсани... Оценките са предимно високи. От друга страна ако имате желание - съгласна съм с останалите мнения, че учебниците му са интересно написани и най-вече разбираемо, което рядко се случва май... т.е. който има желание може с кеф да седне и да си ги прочете. Така... освен това лекциите на Дачев са едни от малкото, на които не заспивам. Да не говорим, че ако човек има желание може да научи доста интересни неща от него. Но както и да е. А това дали е пияница или не си е лично негова работа. Не мисля, че някой лично го бърка дали еди-кой-си пие концентрати в повече. Относно сравнението с Батето - не сте гледали достатъчно телевизия явно, щом не сте го виждали да пие... Но мисля че сравнението не е от най-удачните.
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

Прости, но това че е в тесни отношения с бутилката не маловажно. Това го прави още по-близък и скъп нами. Абе Дачев е пич, да е жив и здрав.
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

repi-s-lychec написа:Прости, но това че е в тесни отношения с бутилката не маловажно. Това го прави още по-близък и скъп нами. Абе Дачев е пич, да е жив и здрав.
Ами... и аз т'ва се опитвам да кажа :lol:

П.П. - а да не говорим, че... то хубаво "студентски фолклор" и всичко останало... но без значение дали това е вярно или не, едва ли точно форума е най-подходящото място да се разискват тези въпроси.
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
Аватар
Alucard_D
В началото бе словото

Мнение от Alucard_D »

Абе колеги,не се ли уточнихме че ни пука за тва само как изпитва и оценява Дачев? Защо продължавате да дъвчете тия глупости за алкохола?

И, между другото, змей, не че нещо, ама на теб ти е ок - ти тоя изпит си го взел. Нещо напротив да спрем да наливаме масло в огъня? :homework:
И ако там не е,то тук е Кайриен.Вярваш ли че са спряли да играят Даес Дай’Мар?Повърхността на водата може и да е спокойна,но рибата никога не спира да плува.
-Sashalle, Кръстопътища по здрач
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Аз предлагам темата да бъде заключена и изтрита? Съгласни?!

Ако някой има някакви въпроси свободно да се обръща на ЛС :roll:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
nqma_takava
Пишете, о, братя

Мнение от nqma_takava »

явор написа:Аз предлагам темата да бъде заключена и изтрита? Съгласни?!

Ако някой има някакви въпроси свободно да се обръща на ЛС :roll:
То не става така, Яворе! Това означава всички теми за преподаватели да бъдат изтрити... и никой да не може да си изказва свободно мнението по въпроси, които са очевидни... Още повече, ние нямаме никаква вина, тъй като (като чета) виждам, че никой от нас не е писал за никой от преподавателите, по простата причина, че нямаме кой- знае какви впечатления за тях! Писали са тези, които им са минали изпитите и няма връщане назад.
Лошото на цялата ситуация е, че ще се намерят един куп гъзолизци, които ще започнат да хвалят преподавателите под страх да не им отрази на "свещените" оценки. Късно е, колеги, късно е...
Everything in my world
Everything in your world
Things won`t always go right in this life
There`s always changes
We`ll make it
That`s why I gotta do the best that I can...
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ами то си е монопол отвсякъде. Агентите на проф.Дачев му сигнализират за всеки коментар (предполагам изопачено даже) и той решава да си "отмъсти". Пука му на него за "невинни жертви". Той е недосегаем, каквто и да си мислим - това е България и още повече - държавен университет, и още - "Университетът" за главно "У"! КомунизЪМЪТ е жив!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Alucard_D
В началото бе словото

Мнение от Alucard_D »

Виж сега, драги. Просто те е яд, защото както всички нас, си се надявал да препишеш и да си направиш ППУ-то без проблем. Кофтито в случая е че няма да стане така. На никой не му е приятно че се е издънил (знам аз как съм се окъкал) :shock: обаче тва не е повод да иззлобяваш. Стягаме се всички за ОТД-то и ВСИЧКИ второкурсници с големи устенца ни стискат палци да се справим. :twisted: Тва е положението.

И поправи ме ако греша,но не беше ли ти човека който отказваше да казва нещо за Дачев,освен на ЛС? 8)
И ако там не е,то тук е Кайриен.Вярваш ли че са спряли да играят Даес Дай’Мар?Повърхността на водата може и да е спокойна,но рибата никога не спира да плува.
-Sashalle, Кръстопътища по здрач
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Alucard_D написа:Виж сега, драги. Просто те е яд, защото както всички нас, си се надявал да препишеш и да си направиш ППУ-то без проблем. Кофтито в случая е че няма да стане така. На никой не му е приятно че се е издънил (знам аз как съм се окъкал) :shock: обаче тва не е повод да иззлобяваш. Стягаме се всички за ОТД-то и ВСИЧКИ второкурсници с големи устенца ни стискат палци да се справим. :twisted: Тва е положението.

И поправи ме ако греша,но не беше ли ти човека който отказваше да казва нещо за Дачев,освен на ЛС? 8)
Ами конкретно за изпита да... ти да виждаш нещо толкова специално да съм казал? А и явно не разбираш, че моя проблем не е преписването, а "критериите" за оценките :wink:
Отворете сърцата си ;)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:? Явно твоите критерии драстично се разминават с неговите. Дали той може да се нагоди към отделните 340 критерии на целия курс, или вие 340 души ще се нагодите към неговия едниствен критерий? Е тва е сократичен върос - съдържа в себе си отговора и той е очевиден! :oops:
zmey
Пишете, о, братя

:)

Мнение от zmey »

Отговорът по въпроси за критерия му, отдавна е ясен:
Една купчинка - 6
Друга купчинка - 5
Трета купчинка - 4

Дали всички ще се нагодят към този критерий не мога да кажа, но от опит досега мога да споделя -
ППУ, ОТД, ФП, МО, МПП, ИСИП, ЗПЧ... и още мнооооогоооо
Засега са към критерия с купчинките...
Евала на Бойчев.. като ще е купчинка, поне 98% са 6 :))
Така и така ги мързи да проверяват и четат, поне да се постъпва като при Бойчев - всичко друго е избиване на комплекси, неадекватност, пиянство, неангажираност, престъпно отношение, гавра.....

Ще ме извиняват колегите, ако съм пропуснал някой изпит.. посочените са само от първи и втори курс право в СУ. В по-горните курсове също има... не се притеснявайте - скоро всички предмети ще станат с тзои критерий - критерия на купчинките :)
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

егаси какви сте мишки. Наистина ли си вярвяте, че на някой преподавател кой знае колко му пука какво се говори за него? Кучето си лае, керрванът си върви, всеки си гледа работата както може и както иска а ние си чешаме езиците, защото все още ни е твърде широко около вратовете.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

repi-s-lychec написа:Наистина ли си вярвяте, че на някой преподавател кой знае колко му пука какво се говори за него?
Еми щом самият преподавател го коментира и си променя принципите по същата причина, значи му пука :wink:
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

някой да знае кога може да си видим резултатите от изпита по ИППУ?
Ubi concordia, ibi victoria!
kekeritza
В началото бе словото

Мнение от kekeritza »

Дачев каза,че резултатите ще излезнат на 06.02. до неговия кабинет.А книжките могат да се взимат от него!Успех на всички!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”