shaho написа:А когато не ви харесва нещо във факултета, протестирайте бе, пилета. Съберете се, вдигнете гюрултия, идете при декана, направете нещо. Така с реване по форумите не става. Пък и ако това не подейства , отивате 50 човека при Дачев и му казвате,че така не може... После нека доказват, кой е бил там, кой му се сцепил веждата, кой му е избил зъбите, кой му е строшил капачките. Ама проблемът е ,че не сте (сме) единни. Трябва да браните не само своята чест, а и тази на Университета, защото виждате какви преподаватели нихилисти са се навъдили. От мен да го знаете: в СУ колкото по-доблестно и мъжки се държите, толкова повече ще ви уважават и зачитат. Ама то си е така навсякъде...

Повярвай ми, пробвал съм го досега много пъти в живота си! Хората злоупотребяват с властта, която им е предоставена! В "елитна" държавна институция нищо не се променя така! Университетът брани своята чест като остро се противопоставя на каквато и да е било критика, а не като се замисли върху направените забележки, защото за тях това "свято" място е "образец" и съответно не прави грешки!
П.П. Освен това трябва да зачиташ форума като трибуна, където могат хора с подобни възгледи да намерят единомислие... Защо оттук да не можем да се съберем?

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"

~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си