Да спрем тютюнопушенето в Университета !!!
Модератори: svetlio.varna, peterdi, agenta
Защитете непушачите!
Ей кога това правителство ще започне да мисли и за нас непушачите?!?
Айде някой правист да каже не може ли непушачите да бадем обявени за малцинство и да ни спазват правата.
Дайте да направим една петиция да се забрани пушенето на обществени места или най-малкото да се пусне една проверка по заведенията да поразместят масите за пушачи и непушачи на малко по-голямо разстояние! а между другото саществува ли организация на която да се оплачеш от решенията на правителството ти
освен в мечти разбира сел
Айде някой правист да каже не може ли непушачите да бадем обявени за малцинство и да ни спазват правата.
Дайте да направим една петиция да се забрани пушенето на обществени места или най-малкото да се пусне една проверка по заведенията да поразместят масите за пушачи и непушачи на малко по-голямо разстояние! а между другото саществува ли организация на която да се оплачеш от решенията на правителството ти
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
ей аз на издевателство над пушачи не съм била свидетел и невярвам скоро да стана:) като имаше закон за разделение на пушачи и непушачи така се спазва, че не е истина. Пътувах на скоро във влак без купета и самият вагон имаше прегради с широчина по малк оот метър колкото да изглежда все едно е разделен вагона, сядам си спокойно и изведнъж димът пристига до мен, точно зад мен зад измислената перграда човекът си пали. викам кондуктура, и той ми сочи - "зад преградата е за пушачи".Нека си пушат не ми пречи, стига да са далече от мен и да не ми пречат да ходя по обществени места. А в момента точно това става.
Развалят ми идилията от хубавия софийски въздух.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Изпитват ме и ми бухат дима в лицето, а аз станах и си излязох без обяснения като си взех и книжката.... После стана и скандал, де, и ме викаха при Декана, но той е непушач, та си останахме само с лошите чуства и с изпит за септември... Това беше миналата година.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Така е.pora_e_priqtel написа:Аз като гледам какви законопроекти дъвчат депутатите май скоро ще трябва да защитаваме пушачите от издевателствата на държавата
Предвид обстоятелството,че вс пропагандират,че има свобода на избора,най-накрая да вземат да уважават и избора на решилите да се "тровят" с цигарите.При все,че има хиляди други фактори,които ни "убиват" всеки ден/ядене,пиене и дори дишането/,мисля,че прекалено мн внимание се отделя на пушенето.
Съветвам непушачите да продължават да се заблуждават,че ще живеят по-дълго от нас,пушачите.
А за обществените места---малко нахални ставате
Toto-I will remember
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да бе, ще живея по-дълго от пушачите? Как ли пък не, особено след като дори собствените ми родители ме караха да живея сред цигарен дим и сега като вляза някъде на закрито - пак същото! Ще живея повече - нъцки - като ходих на лекар последно и ми правиха снимка на гърдите ме питаха дали пуша... Ама защо не? Нищо, че дори не съм пробвал... Говорим за права и равноправие, нали Иве? А припомни си Кант какво казва за това, докъде ти се простира свободата...Ice_Spirit написа:Съветвам непушачите да продължават да се заблуждават,че ще живеят по-дълго от нас,пушачите.![]()
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: