Разочарованието?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Те да бяха само кафетата ;( Мен,например, адски мнг ме дразни понякога мисълта, че мнг от хората около мен , които са си избрали лесни предмети за кандидастване или ще кандидастват в чужбина, са супер айляк...По цял ден висят по кафетата, всеки петък и събота на дискотека или на бар...А като знам, че аз съм си избрал най-отвратителните предмети...се чувствам леко прецакан, но знам, че накрая, ако постигна целта, която съм си поставил, ще изпитам 1000 пъти по-голямо удовлетворение заради положения труд :) А дали ще сме разочаровани...зависи изцяло от нас. Ако полагаш достатъчно усилия, учиш си всичко и се настроиш психологически за изпитите няма как да не успееш. Защото е почти невъзможно да знаеш целия материал и да не успееш( поне аз така мисля) Успех на всички, особено на тези с история и литература, защото ни трябва много кураж тази година :?
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

fly4o написа:А като знам, че аз съм си избрал най-отвратителните предмети...се чувствам леко прецакан
Първо сам си си ги избрал, а сега мрънкаш! :roll:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Освен това историята е пичовски предмет! 8) За БЕЛ не мога да кажа същото... :wink:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Joker написа::lol: Освен това историята е пичовски предмет! 8)
Сега тва не знам как да го приема лично за себе си- като комплимент ли, или като повод за виртуален шамар! :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Аз не съм си избирал предметите, за съжаление, а специалността! :) Но иначе съм съгласен, че историята е готин предмет...за разлика от л-рата.... :cry: :cry:
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Joker написа::lol: Освен това историята е пичовски предмет! 8) За БЕЛ не мога да кажа същото... :wink:

Аааа..моля, моля - няма да обиждате моята драгоценна литература :wink:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

абе и двете стават, ама ако допреди месеци ми е било интересно, сега ми идва до гуша :x
нз как ще издържа докрай...
даскала ми вика "Сега март, април малко повечко ще ти дойде" :shock: ; а аз си викам "Досега сякаш съм си почивал!"...и ми стана мн кофти :(
Аватар
Xpucu
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Xpucu »

Винаги си поставяй високи цели ... как беше "Цели се в слънцето, дори и да не успееш, ще попаднеш сред звездите".

В моя случай - мечтата ми беше да следвам журналистика. Учих като луда за изпит по литература, завършила съм елитна гимназия с успех 6.00 и прочие. Падна ми се любимата ми тема, изписах 12 листа и бях безкрайно щастлива от себе си /борех се за заветното 3.50/.
Резултатите излязоха и ... 2.00 :) С безумна рецензия :)

В същото време, на шега, на майтап се явих на изпит по език. Там изкарах висока оценка и ме приеха - и взех, че пак станах студентка на СУ. Случайно :)

Не се отчайвайте, а и най-малкото - винаги има друг шанс. Майка ми в момента е втора година студентка в НСА :) На нейните години постигна една от мечтите си ;)
Просто very нетипична...

-=In Omnia Paratus=-
Аватар
naida
В началото бе словото

Мнение от naida »

Леле Хриси, ти уби всичко детско в мен! :(
Как така 2.00, как на тема, която обичаш и какви са тия "безумни рецензии"?! На мен, ако такова нещо ми се случи света ще обърна, няма положение "втори, пети, десети шанс" след 15-20 години - тук и сега!
И какво искаш да кажеш с "борех се за заветното 3.50"? :?
Защото като палава минута
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

3,50 БЕЛ при нея е било, за да мине към писмения по журналистика.
Моята история е като нейната, само че аз исках Българска филология...Ама 3.38 :lol:
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Честно да си кажа въобще няма да чета миналите страници на темата...
Разочарование - еми 100 % ще има такова ако се проваля, но ще го преодолея бързо. Каквото и да е, нямам намерение да си давам здравето или психиката (която е често атакувана я от учители, я от родители, я от някой друг), само за да влеза в проклетото СУ и да уча специалност, която знам, че се практикува ужасно трудно след като завършиш. Яд ме е че не мога да се мобилизирам да уча така както аз искам... досега.

Все си мисля че идва бал...море...някоя екскурзия с класа...все хубави емоции :) А човек и да е научил всичко, да си напише както трябва темата по история, да си направи и другия изпит както трябва пак може да си остане с една студена вода в ръката :cry:

Стискайте палци на изпита и успех на всички ! 8)
maxi

Мнение от maxi »

Само си помисли за колко много хора един здрав човек с чаша студена вода в ръка е обект на завист, просто защото нямат и това!Не че съм нихилист или се предавам лесно,просто гледам по-философски-прекалените крайности и залитания не са здравословни.Кво пък толкоз -като стане-стане,ако не -догодина!
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Знам, че звучи тъпо да го мисля...но, според мен, е невъзможно да напишеш 12 листа по темата...и да имаш 2.00! Това наистина е невъзможно..Тия проверяващи не са хора, които само искат да ти пишат 2...не знам..просто според мен наистина няма как да стане така, че да си знаеш темата, аргументите да са ти добри, да познаваш автора, да си вникнал в произведенията....и да имаш 2.00
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”