Не, не, ама даАрлина Мей написа:аз лично съм почитател на Лъчо Дачев! Забавен е, пише предимно хубави оценки и приятни учебници.А и личните ми впечатления от него са хубави. Според мен мълвата с "пиянството на един преподавател" не е истинна!
Лъчезар Дачев
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
Колеги,колеги,изядохте ни главите,колеги 
Днес бяхме на изпит при Дачев,и той явно не е бил много впечатлен от мненията ви тука,така че ние си го отнесохме. За инфо - имаше още един човек освен него,който вардеше,и вярвайте ми - човека добре си вършеше работата. Професорът още в началото ни каза за "информацията в електронните пространства" която се била разпространявала.
Освен това,за тези които не знаят,изпитът по ОТД ще е УСТЕН.
Върлата гавра ще е ако след като изкарахме Токушев,да си го отнесем при Дачев ...
Днес бяхме на изпит при Дачев,и той явно не е бил много впечатлен от мненията ви тука,така че ние си го отнесохме. За инфо - имаше още един човек освен него,който вардеше,и вярвайте ми - човека добре си вършеше работата. Професорът още в началото ни каза за "информацията в електронните пространства" която се била разпространявала.
Освен това,за тези които не знаят,изпитът по ОТД ще е УСТЕН.
Върлата гавра ще е ако след като изкарахме Токушев,да си го отнесем при Дачев ...
И ако там не е,то тук е Кайриен.Вярваш ли че са спряли да играят Даес Дай’Мар?Повърхността на водата може и да е спокойна,но рибата никога не спира да плува.
-Sashalle, Кръстопътища по здрач
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Някой е чел форума и е докладвал пред личности в СУ, които явно са искали сметка от Дачев за това какво се говори относно неговите изпити
И днес идва и си казва : "Много грешни слухове се разпространяват в електроните пространства...не си и помисляйте че може да препишете и една дума...има 5 купчинки и се надявам някой да попадне в последната с 6-ците, все пак вие сте умни"
Тъй че ... нз кво да ви кажа...
И днес идва и си казва : "Много грешни слухове се разпространяват в електроните пространства...не си и помисляйте че може да препишете и една дума...има 5 купчинки и се надявам някой да попадне в последната с 6-ците, все пак вие сте умни"
Тъй че ... нз кво да ви кажа...
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Драги ми глупаци , освен свобода на словото имате и свобода на действията , която обаче би трябвало да се ограничава от разни регулатори , в случая - морал . Да наречеш един професор пияница , да пускаш рзни мълви , които са със силата на клевета , това вече е смехотворно... И тук не визирам само проф. Дачев . Попадал съм на теми , които коментират "цената" на даден изпит ( Римско и ИБДП ) - отново нещо , което не подлежи на коментар .
Във виртуалното пространство всеки има право на анонимност , но никой няма право да злепоставя хора , които освен всичките си лични качества , допринасят и за развитието на унивеситета . И смешно е , когато най-големите мишки и кълвачи използват защитата на форума , за да хапят и лаят , а когато застанат зад първите чинове , винаги блесват с усмивка пред лекора... Смешни сте , само това мога да ви кажа ! Готино е да играеш на принципа "След мен и потоп" , ама нали знаете , всичко се връща .
П.П. --> Чудно ми е що администраторите и модераторите толерират подобни теми...
Във виртуалното пространство всеки има право на анонимност , но никой няма право да злепоставя хора , които освен всичките си лични качества , допринасят и за развитието на унивеситета . И смешно е , когато най-големите мишки и кълвачи използват защитата на форума , за да хапят и лаят , а когато застанат зад първите чинове , винаги блесват с усмивка пред лекора... Смешни сте , само това мога да ви кажа ! Готино е да играеш на принципа "След мен и потоп" , ама нали знаете , всичко се връща .
П.П. --> Чудно ми е що администраторите и модераторите толерират подобни теми...
- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Оххх... лошо, колеги, лошо
Въпреки всичко Дачев е пич, така че мисля, че ще си бъде справедлив в оценките. Това сигурно е един от малкото готини преподаватели в този факултет, тъй че едва ли ще имате кой знае какви проблеми. Пък и в крайна сметка никой, който е учил не съм чула да е имал някога ниска оценка при него...
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
- явор
- Летописец Виртуоз
Аз препредавам какво е станало и тогава давам своята оценка. В случая не ги злепоставям аз, а те сами си се злепоставят с действията си. (Сега това, че е пияница не е обосновано, но за други неща разумен човек може да се замисли, че са верни)BeetBox написа:но никой няма право да злепоставя хора , които освен всичките си лични качества , допринасят и за развитието на унивеситета . И смешно е , когато най-големите мишки и кълвачи използват защитата на форума...
Мен това ми е единствената утеха в гимназията и университета!BeetBox написа:ама нали знаете , всичко се връща .![]()
П.П. Не мога да повярвам, че отричаш, че има несправедливости! Не мисля, че грешките на преподавателите трябва да се толерират така! Те са ни пример! (а и както казах, специалността ПРАВО е мястото, където трябва да ни вдъхнат надежда, че справедливостта може да възцари)
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Нападките срещу Дачев определено не са най-добрия начин да му засвидетелстваш уважение. Човекът е добър като преподавател, толерантен като изпитващ и учебниците му не са тегави за четее. Според мен това е което ни интересува. Личният му живот и навицине са наша работа. Тъпо е във форума на университета в който той преподава и който всеки преподавател или ръководно лице може да прочете да се описва как оценява или изпитва, още повече ако това е в наша полза. Няма хора, които да са пропищели от Дачев, и да се надяваме че няма да има. Но в края на краищата, прекалихме и не го обвинявам ако си завиши критериите при оценяване.
И ако там не е,то тук е Кайриен.Вярваш ли че са спряли да играят Даес Дай’Мар?Повърхността на водата може и да е спокойна,но рибата никога не спира да плува.
:)
Хехе Критериите на Л. Дачев са реални:
Първа купчинка - 6
Втора купчинка - 5
Трета купчинка - 4
Реално е и разпределението - он-че, бон-че, ма-хай-се-от-ту-ка!
За учебниците му за мое съжаление(или радост) не мога да кажа нищо, защото ги четох за пръв и последен път по време на изпита и бях по-съсредоточен в пресъздаването им, отколкото в смисъла на съдържанието.
А колкото до пиенето на Дачев.. аз лично не съм го виждал, ама аз и Батето Славков не съм виждал да пие... а той всъщност пияница ли е?
Съжалявам, че изпита ви ще е устен, горкичките... и да ви изпитат и да не ви изпитат, пак ще се напи.....
Айде успех на изпита, ако не е минал още...
П.П. Ако носите бутилки с концентрат, гледайте да бъдат използвани след изпита, а не преди, защото алкохолът влияе...
Първа купчинка - 6
Втора купчинка - 5
Трета купчинка - 4
Реално е и разпределението - он-че, бон-че, ма-хай-се-от-ту-ка!
За учебниците му за мое съжаление(или радост) не мога да кажа нищо, защото ги четох за пръв и последен път по време на изпита и бях по-съсредоточен в пресъздаването им, отколкото в смисъла на съдържанието.
А колкото до пиенето на Дачев.. аз лично не съм го виждал, ама аз и Батето Славков не съм виждал да пие... а той всъщност пияница ли е?
Съжалявам, че изпита ви ще е устен, горкичките... и да ви изпитат и да не ви изпитат, пак ще се напи.....
Айде успех на изпита, ако не е минал още...
П.П. Ако носите бутилки с концентрат, гледайте да бъдат използвани след изпита, а не преди, защото алкохолът влияе...