MZ4 написа:Щяхме да се записваме на спор, момичета
Мда , тъкмо щях да повдигам темата И спор става, ма май за спорт говорехме
Но щом на РиълШугър и е далеч, МЗ4, с теб ще ходим ли двете? Аз още съм навита
Ами кажи кога си фрий да идем да се запишем, че нали до 5 на месеца се издаваха картите
Ако ми преведат заплата днес, аз мога утре наобед между 13 и 14 Или в понеделник, след изпита ми, значи някъде от 11 до 14 . Брей, какъв график имам
Мммм, значи може и тая вечер или понеделник вечер, защото не знам тази дали ще са ми превели парите гадовете
Сега се сетих, че ..... му, анцуг някакъв имам, ама маратонки ц...Шъ подскачам боса...И въобще какво облекло трябва?! Не мога да ходя с клин та да си показвам дебелия задник!
На мен от 19 или 20 часа ми е най-удобно.
То е или Кардио Комбо, или Тае Бо или Комбинирана Гимнастика. Аз като ги чета описанията - Тае Бо най-добре ми се струва. Нешо работата с гирички и тежести не ме привлича Всеки ден, без петък мога да ходя вечер
Между Кардио Комбо и Комбинирана Гимнастика няма съществена разлиака, само имената са различни, а иначе дали има резултат от Тае Бо не знам, на мен вечер ми е идеално, 2 или 3 пъти седмично
2 - 2, да не прекаляваме все пак Като свикна, може и 3
А може ли да не са маратонки, ами някакви гуменки нещо, че маратонките може и да не мога да си позволя да си купя