Албена и Максим в шоу на лед

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Албена и Максим в шоу на лед

Мнение от Xin »

Здравейте!
бях обещала да казвам, на 04.02 Албена Денкова и Максим Стависки правят шоу на лед в Зимния. Васко Василев също ще участва. Билетите са от 10 и 20 лева, надявам се да има намаление за студенти, но не съм проверила още, в продажба са от утре, 29.01 на касите на Зимния и още едни каси, които не запомних. Определено ще си заслужава :D
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Да, и на касите на НДК , ще бъде грандиозно шоу , но едва ли ще мога да отида :cry: :( :evil:
Като птичка в небесата :)
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

аз съм там...тамън тренировките ми свършват 30 мин преди шоуто просто ще се преместя на другата пързалка :lol: аре идвайте и вие.....сигурно ще е прекрасно :D
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

миналата година беше 2-3 кинта билета.. явно не са им стигнали парите за златен медал, затва сега са решили да понаваксат - така де, за бюджета догодина :) аз няма да ходя, миналата година бях и не ми хареса хич, не е за мен тва фигурно пързаляне :roll: айде приятно гледане на всички които ще ходят!

П.П. миналата година имаше безплатна пързалка след края на шоуто за всички гости, тая година също може да има така че си вземете кънките за всеки случай ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Сега участват и други световни шампиони и още звезди и Васко Василев, това по въпроса за цената на билета :wink:
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

дам....и аз така чух.....само ме притеснява,че ако пак наблъскат много хора може да не видя нищо :cry:
Изображение
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Звучи страхотно, ама ех, цените не са много народни, или поне студентски... :?
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

нямаше ли студентско намаление миналата година? доколкото помня, билета беше 5-чка, а за студенти беше 2-3.. ама не съм си взимал аз билета, затва не съм сигурен. питайте все пак за студентско намаление ;)
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Миналата година беше левче за студенти :D Сега няма братче, всички в кюпа по 10 лева :( Попитах специално за намаление, но не би.Предполагам, че няма как, прекалено много звезди от световна величина участват този път, а и хонорарите им сигурно са подобаващи...
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

билетите свършиха :) така че ще ви помоля ако някой може да намери 2 билете, или поне 1, примерно от някого който се е отказал да ходи, да ми пише едно ЛС.. щото снощи един приятел ми се обади и ме помоли да му намеря билети, аз му обещах че ще разпитам. за цената ще се договорим ;)

Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

аз съм пас на това шоу :cry: свършили са се билетите....а ги пуснаха в понеделник :cry: :cry: :cry:
Изображение
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Ами жалко, че са свършили. Аз не съм и в София в момента и за съжаление няма да мога да го видя това шоу, а мисля, че наистина ще е голямо - все пак това са Албена и Максим. Четох, че са поканили Мария Петрова и Алексей Тихунов, което е прекрасно. Васко Василев също ще участва, а бе не е за изпускане. Жалко отново за билетите!
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Ще го дават на 11.02 по БТВ мисля. Цялото. :lol:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

feichka написа:Ще го дават на 11.02 по БТВ мисля. Цялото. :lol:
Е, то по телевизията не е същото...
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

да ти кажа, по-телевизията даже е по-добре - няма я цялата блъсканица :) миналата година залата беше пълна до коридорите, отпред имаше супер много правостоящи и от задните редове нищо не се виждаше.. е, аз поне съм дълъг, не ми беше проблем да протягам шия, ама жена ми почти нищо не видя

а билетите.. сега ги продават на черния пазар сигурно :) за по 20-30 кинта :lol:

Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”