Prison Break
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
лично мен новия епизод малко ме разочарова...За пореден път нищо не стана
Ето превюта на новия 16ти http://www.prisonbreakscene.com/episode ... -16-a.html
Ето превюта на новия 16ти http://www.prisonbreakscene.com/episode ... -16-a.html
.
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Стига, бе. На мен този 15-ти повече ми хареса от "John Doe"!!!
Имаше Сара + Майкъл.
Разбра се колко читав всъщност е Келерман и колко съобразителен и умен е Махоун.
+ всички тези малки елементчета, кодове, нещица, които приковават погледа...
само ме подразни репликата на Белик : "Just leave the door open for me" или както беше...
А това с Майкъл КРЕЙН си беше много готино, яд ме е обаче, че Сара не му каза, че именно К-Ман я е мъчил! Въпреки това смятам, че Линк се усети как не му е чиста работата.
P.S.: Привютата са страхотни...особено второто. Само че като гледам тия сцени с Тиодор...лошичко ми става..
А това по покрива на влака е само Линк, нали? И защо тези полицейски коли са на линиите...
Имаше Сара + Майкъл.
Разбра се колко читав всъщност е Келерман и колко съобразителен и умен е Махоун.
+ всички тези малки елементчета, кодове, нещица, които приковават погледа...
само ме подразни репликата на Белик : "Just leave the door open for me" или както беше...
А това с Майкъл КРЕЙН си беше много готино, яд ме е обаче, че Сара не му каза, че именно К-Ман я е мъчил! Въпреки това смятам, че Линк се усети как не му е чиста работата.
P.S.: Привютата са страхотни...особено второто. Само че като гледам тия сцени с Тиодор...лошичко ми става..
А това по покрива на влака е само Линк, нали? И защо тези полицейски коли са на линиите...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
A какво точно те изкефи в това с КРЕЙН ("жерав") - не разбрах
Иначе много се чудя как Сара е успяла да се сдобия е луксозно жилище и готин комп, след като няма пукнат лев и си унищожи един вид самоличността
-много ще ме изкефи ако е минала на тяхна страна
edit: А, да, и защо К-ман ги накара да лъжат по невербалната комуникация???
Иначе много се чудя как Сара е успяла да се сдобия е луксозно жилище и готин комп, след като няма пукнат лев и си унищожи един вид самоличността
-много ще ме изкефи ако е минала на тяхна страна
edit: А, да, и защо К-ман ги накара да лъжат по невербалната комуникация???
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- fragile
- Писаружяк
Crane ----> съобразила е, това ми хареса.
Дали това е домът на Сара...малко се съмнявам.
Не е минала на лошата страна, убедена съм.
Келерман ги накара да лъжат, да измислят кодове някакви, за да не се разбере веднага, че съобщението е предназначено само за Сара.
Или поне аз така си мисля? Все едно Махоун разбра.
Дали това е домът на Сара...малко се съмнявам.
Не е минала на лошата страна, убедена съм.
Келерман ги накара да лъжат, да измислят кодове някакви, за да не се разбере веднага, че съобщението е предназначено само за Сара.
Или поне аз така си мисля? Все едно Махоун разбра.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- fragile
- Писаружяк
Айде и Хейуайър 6 feet under...
Не предполагах, че Махоун може да е толкова зъл.
Линкълн ( по-скоро Доминик Пърсел ) адски много ме дразни напоследък и аз не знам защо. Просто ме дразни. За пореден път - когато хвана ръката на Сара...пффф много тежка сцена, няма що.
И какво сега? Президентът не е президентът. Хахааа, какво ли ще се случи? То, май К-Ман разбра, задавайки й онзи въпрос за няква вечеря?
Майкъл и Сара в кенефа на влака = култово. Този път успяха да ме разреват
ахххх, една седмица до 17-ти......

Линкълн ( по-скоро Доминик Пърсел ) адски много ме дразни напоследък и аз не знам защо. Просто ме дразни. За пореден път - когато хвана ръката на Сара...пффф много тежка сцена, няма що.
И какво сега? Президентът не е президентът. Хахааа, какво ли ще се случи? То, май К-Ман разбра, задавайки й онзи въпрос за няква вечеря?
Майкъл и Сара в кенефа на влака = култово. Този път успяха да ме разреват
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ей ви двете превюта на 17ти епизод
http://www.youtube.com/watch?v=1Sqj6Nta9KY
http://www.youtube.com/watch?v=70Fy6irsVdU&NR
И няма да чакаме 1,а 2 седмици-19ти февруари е датата на следващия епизод
.Аман от паузи
А този епизод ми хареса повече от предните два-имаше повече дествие и поне се приближиха до това каквото там е зключено в сейфа на бащата
http://www.youtube.com/watch?v=1Sqj6Nta9KY
http://www.youtube.com/watch?v=70Fy6irsVdU&NR
И няма да чакаме 1,а 2 седмици-19ти февруари е датата на следващия епизод
А този епизод ми хареса повече от предните два-имаше повече дествие и поне се приближиха до това каквото там е зключено в сейфа на бащата
.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
ъъъ... това е просто филм все пакfragile написа:Айде и Хейуайър 6 feet under...
Майкъл и Сара в кенефа на влака = култово. Този път успяха да ме разреват![]()
ахххх, една седмица до 17-ти......
![]()
![]()
![]()