Подписът ми е плейлист с музиката, която котето слуша
Какво означават аватарът и подписът ви?
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Което обяснява защо се клати като подивяло!Циндил-Пиндил написа:Подписът ми е плейлист с музиката, която котето слуша
Иначе моят нов подпис изключително много ме кефи, понеже отразява позата, в която обикновено седя и аз, докато преглеждам форума

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Ама ти толкова ли си унила, когато четеш форума?^PrincessA^ написа:Което обяснява защо се клати като подивяло!Циндил-Пиндил написа:Подписът ми е плейлист с музиката, която котето слуша![]()
![]()
Иначе моят нов подпис изключително много ме кефи, понеже отразява позата, в която обикновено седя и аз, докато преглеждам форума
Щото на Кан на лицето му е изписана мирова скръб, че уж старият му авер Клинсман толкова мазно го прецака на световното и пусна младата надежда Леман (всъщност няколко месеца по-млад от самия Кан) титуляр, нещо не съвсем оправдано. Още малко и Кьопке или Бодо Илгнер щеше да извика, или направо Шумахер

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Е, моят профил си е все същият от бая време насам - на мацката от автара ми може да са й различни ц*иците, ама пък има яко тату
. А подписът - досега не съм измислила нещо по-интересно, за да го сменя. Просто ме кефи като фразичка 
Първата картинка от подписа ми - не , че съм такъв голям фен на Star Wars, но ми стана смешно, като го видях това и реших да си го ръгна в подписа. Втората картинка - дракончето ... Ами то ми е вече като визитна картичка - мисля, че няма форум, където да не съм си го сложила в подписа
Първата картинка от подписа ми - не , че съм такъв голям фен на Star Wars, но ми стана смешно, като го видях това и реших да си го ръгна в подписа. Втората картинка - дракончето ... Ами то ми е вече като визитна картичка - мисля, че няма форум, където да не съм си го сложила в подписа

ако не се лъжа Кьопке си беше на резервната скамейка и правеше компания на КанBoromir написа:Ама ти толкова ли си унила, когато четеш форума?^PrincessA^ написа:Което обяснява защо се клати като подивяло!Циндил-Пиндил написа:Подписът ми е плейлист с музиката, която котето слуша![]()
![]()
Щото на Кан на лицето му е изписана мирова скръб, че уж старият му авер Клинсман толкова мазно го прецака на световното и пусна младата надежда Леман (всъщност няколко месеца по-млад от самия Кан) титуляр, нещо не съвсем оправдано. Още малко и Кьопке или Бодо Илгнер щеше да извика, или направо Шумахер
Ubi concordia, ibi victoria!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
На мен пък отначало ми се стори, че котето ти е на някакъв фитнес-уред и просто си слуша нещо, докато тренираЦиндил-Пиндил написа:Новият ми аватар е голямо коте (дива котка, рис, каракал...?), което слуша музика в претъпкан със "стока" музикален магазин![]()
Подписът ми е плейлист с музиката, която котето слуша
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: