Kakvo shte kajete za jogging?

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
mind.over.matter
В началото бе словото

Kakvo shte kajete za jogging?

Мнение от mind.over.matter »

:?:
mind over matter
Аватар
marin4e_86
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от marin4e_86 »

Ами аз още не съм решила какво да пиша,но може и да е джогинг :) Много обичам да тичам (по едно време така поддържах форма 8) ) Май ще го пиша като втори спорт. Все още има време за размисъл и ще се радвам да не съм единствената записала това :roll:
Не плачи, защото е свършило, а се усмихни, защото е станало! :)
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Пфу, да се скъсам от бягане без да ме гони никой ?! Каааак пъъъък нееее.. :wink:
Аватар
Adversary
В началото бе словото

Мнение от Adversary »

Къде пък го видяхте тоя джогинг?!Аз в справочника от тая година въобще не съм виждал такова нещо.Имал и такъв отделен спорт?И къде се практикува?
Ako ne stava sys sila,to stava s nasilie!
Аватар
marin4e_86
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от marin4e_86 »

Adversary написа:Къде пък го видяхте тоя джогинг?!Аз в справочника от тая година въобще не съм виждал такова нещо.Имал и такъв отделен спорт?И къде се практикува?
Ами пише си го в справочника - стр.180 8) Казват че е отделен спорт и се практикувал в Борисовата градина.Ако някой има повече инфо да не се притеснява да сподели :wink:
Аватар
Adversary
В началото бе словото

Мнение от Adversary »

Мда,така си е :lol: сега го видях.Дали ще е по-добре от лека атлетика?Някак не си го представям-едва ли всички могат да бягат наравно,а 20 студенти,кръстосващи Борисовата градина с различни скорости/траектории,би било доста комично :) и все пак някой има ли представа какво са условията в Биологическия?Зимата няма да бягаме с лопати и снегоходки наоткрито.
Ako ne stava sys sila,to stava s nasilie!
Аватар
marin4e_86
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от marin4e_86 »

Adversary написа:Мда,така си е :lol: сега го видях.Дали ще е по-добре от лека атлетика?
Нямам представа,но едва ли ще запиша лека атлетика,защото кой знае какви нормативи ще трябва да се покриват.Предпочитам гладко бягане :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”