Политически науки

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

teufelchen написа:Междудругото в Пловдив и в момента се води дело от едно момиче, което е завършило право в ПУ. Правна фирма, търсеща завършили студенти, посочила изискването : те да бъдат от СУ задължително, при което момичето не било допуснато даже до интервю. :roll:
хаха, много бързо се е захванала да практикува :lol:
senexesse
В началото бе словото

Мнение от senexesse »

Joker написа:Разбираемо е фирмата сама да си поставя изискванията! :?
"Фирмата" може да поставя всякакви изисквания, които обаче не противоречат на нормативен акт. В случая е налице нарушение на императивни разпоредби на закон. След като законът го забранява, значи не може. Ако можеше, никой нямаше да спечели дело по подобен казус.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ма те от тая фирма много тъпи :lol: Можеше да не го пишат и просто да не я викнат на интервю :lol:
senexesse
В началото бе словото

Мнение от senexesse »

Crematory написа:Ма те от тая фирма много тъпи :lol: Можеше да не го пишат и просто да не я викнат на интервю :lol:
Сама си прави изводите за нивото на юристите, без значение от "фирмата".
senexesse
В началото бе словото

Мнение от senexesse »

senexesse написа:
Crematory написа:Ма те от тая фирма много тъпи :lol: Можеше да не го пишат и просто да не я викнат на интервю :lol:
Сама си прави изводите за нивото на юристите, без значение от "фирмата".
То ти извода вече го направи, въпреки че аз съм на малко по-различно мнение, но няма значение.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Е, аз съм от позицията на бъдещ консултант по човешки ресурси, ако не ме измързи...и знам как се пресяват СВ и как се дава обява :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”