КСК 2007 - литература и история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Да....за тия с математика и на мене ми е мъчно... :wink:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
W140
От дъжд на вятър
Специалност: Етнология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

аз пък днес ще уча за съпротивата по време на завладяването от османците :)
Аватар
nediii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от nediii »

CooL^GirL^^^ написа:nediii, искрено те съжалявам. :? Как се справяш с толкова много предмети? История, математика, български... Аз ще се пробвам в УНСС само с теста по БЕЛ и история, защото за право не искат математика. Иначе абсурд да се справя и с гадната математика. Като гледам сестра ми как се измъчва - БЕЛ, математика, география и английски и чак ми става мъчно... :roll:
мерси за съчувствието,мила, ама аз и аз няма да държа математика :) аз също съм много зле и затова се кефя, че в УНСС отпадна :) и все пак наистина успех на тези, които ще държат и математика :)
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

CooL^GirL^^^ написа: Аз ще се пробвам в УНСС само с теста по БЕЛ и история, защото за право не искат математика.
сериозно ли?! :shock: Това е много хубава новина!!!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
nediii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от nediii »

Raya_Alexandra написа:
CooL^GirL^^^ написа: Аз ще се пробвам в УНСС само с теста по БЕЛ и история, защото за право не искат математика.
сериозно ли?! :shock: Това е много хубава новина!!!
мда, айде вземай си тестовете и сядай да решаваш :) пробните изпити са в средата на април :) повече инфо в сайта на унсс :)
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

nediii написа:мда, айде вземай си тестовете и сядай да решаваш :) пробните изпити са в средата на април :) повече инфо в сайта на унсс :)
:D :D :D Днес даже ги гледах книжките с тестовете в една книжарница!!! И погледнах частта с математиката и... нищо не разбрах... :P Щом наистина няма математика за право, супер! :) А можете ли да ми дадете линк, където има повече инфо? :roll:

Аватар
W140
От дъжд на вятър
Специалност: Етнология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

хора, я ме светнете
в унсс ако искаш да кандидатстваш с история (само)
държи ли се общ тес
или само тес по история?
Аватар
nediii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от nediii »

Raya_Alexandra написа:
nediii написа:мда, айде вземай си тестовете и сядай да решаваш :) пробните изпити са в средата на април :) повече инфо в сайта на унсс :)
:D :D :D Днес даже ги гледах книжките с тестовете в една книжарница!!! И погледнах частта с математиката и... нищо не разбрах... :P Щом наистина няма математика за право, супер! :) А можете ли да ми дадете линк, където има повече инфо? :roll:
направо разгледй тук, тва е форумът и всичко пише :) има специална тема за право :)
http://forum.unwe.acad.bg/viewforum.php ... bf47cccedd
Аватар
nediii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от nediii »

W140 написа:хора, я ме светнете
в унсс ако искаш да кандидатстваш с история (само)
държи ли се общ тес
или само тес по история?
всички държат общ тест :) 20 въпроса математика и 20 български, след което по избор в зависимост от специалността, още един тест от 40 въпроса :) само за правото отпада математиката, но за мсетка на тва държим още два изпита освен теста по български, тест по литература 40 въпроса и тест по история от 40 въпроса :) за журналистиката също отпада математиката, но се държат традиционните изпити по журналистика :) за всички остнали специалности си е нормален начален тест :)
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

nediii написа: направо разгледй тук, тва е форумът и всичко пише :) има специална тема за право :)
http://forum.unwe.acad.bg/viewforum.php ... bf47cccedd
Благодаря! :)

Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Аз си взех тестовете по БЕЛ и История. По история са ужасно лесни, чак ми стана смешно. По литература - не чак толкова... Абе ние да си учим темичките, пък те тестовете са лесни :wink:
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

CooL^GirL^^^ написа:По история са ужасно лесни, чак ми стана смешно.
И аз вчера ги гледах и бяха мн лесни! Напр. "При кой владетел България за първи път присъединява Пловдивска област?" :shock: Дано всички да са такива! :roll:

Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Raya_Alexandra написа:
CooL^GirL^^^ написа:По история са ужасно лесни, чак ми стана смешно.
И аз вчера ги гледах и бяха мн лесни! Напр. "При кой владетел България за първи път присъединява Пловдивска област?" :shock: Дано всички да са такива! :roll:
По добре не се подвеждайте...Както при всички тестове и тези по История в УНСС имат лесни въпроси...Като цяло въпросите са подредени в градация и в началото са лесни, а после се стига до такива от типа "Кое правителство вкарва най-радикалната реформа в образованието след Освобождението?" - което не е труден въпрос, но отговорите бяха доста подвеждащи. :wink:
galka_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от galka_ »

Raya_Alexandra Инфо за УНСС във Форума им, а ако историческата част от теста е такава, каквато е на Великотърновския по - добрия вариант са темите ;) и все пак не разбрах за датата последно 13 или 21???
galka_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от galka_ »

а ето и линк към форума :) http://forum.unwe.acad.bg/viewforum.php ... 330505b33a
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”