Похвалете специалността си!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Аз продължавам да си питам най-нагло за различните специалности.Сега се сетих,че освен журналистика и ВО във ФЖМК мога да пиша и книгоиздаване,ако издържа изпитите.Какво ще кажете за тази специалност?Все пак книги ще се четат винаги ... Има немалко издаделства.Аз си мисля,че подобни кадри са необходими.
А,за тези специалности:
Културология
Политология
МО
Някои са споменати по-горе,но допълнителна информация не е излишна.
А,за тези специалности:
Културология
Политология
МО
Някои са споменати по-горе,но допълнителна информация не е излишна.
Еми аз съм МО втори курс, поне номинално и не за дълго още, но като цяло имам положителни впечатления. Забавно е, колегите са симпатични, може да не се ходи на лекции, ако на човек му се учи, може да го прави свободно. А ако не му се учи, значи е избрал чудесна специалност.fidodido написа:Аз продължавам да си питам най-нагло за различните специалности.Сега се сетих,че освен журналистика и ВО във ФЖМК мога да пиша и книгоиздаване,ако издържа изпитите.Какво ще кажете за тази специалност?Все пак книги ще се четат винаги ... Има немалко издаделства.Аз си мисля,че подобни кадри са необходими.
А,за тези специалности:
Културология
Политология
МО
Вече е клиширано като твърдение, но да, МО дава относително широка обща култура, която теоретично би могла да бъде полезна. Още от началото има намеци за трудна реалицзация, ретроградност и не знам си кво в ЮФ, и всичко си е точно така. Но пак казвам - ако на човек му се учи, може доста да напредне със самоусъвършенстването, както и да кали нервите си в безумията от рода на "120 души в 218", анархията в отдел "Студенти", пълната дезорганизация с групите за езици (аз съм пример, английският ми е първи език, не съм стъпил цял семестър, не ходих на контролно и нищо от това) и още много други изненади, които обаче ще оставя само за бъдещите колеги
Ама пък е весело!

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Какво значи в мечтите ми?апокалиптик написа:^PrincessA^ написа:Аааа, спокойно, "не се връзвам"апокалиптик написа:
Уф, откъде го намери този дангалак с хубавата поза... Някак се пресищам от това ваше онагледено виртуално съжителствате.... Ама така де, мрънкам си под носа просто, не ми се връзвай...![]()
Обаче ти свиквай, щото от почти 3 години откакто съм тука, все той ми е в подписите
И в мечтите ти?...

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Красотата е субективно понятиеmkt написа:Кан е един добре изглеждащ , симпатичен мъж......абе какви ги говоря голям грозник е.Представям се един отбор , в който Кан е вратар, а Трифон Иванов защитник , епа тия ще са непобедими

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)