Ей, хпеди година не съм вярвала,че ще има втора тема за нашата специалност. drksrrw , това оценки ли са?
Иначе съм зле... писна ми от учене, а има ще много време[/b]
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Писна ми да уча.(И на мене. По-скоро и на вас. Мен отколе ме друса болезнен, яко несъгласуван с време и ситуация мързел...) Яко ми писна. А Тошко май му е паднала саксия на главата...
Господи как стигнах до това заключение...
Кууп. Ние и трета тема ще направим, само втвоя чест даже, ама, до колко това говори положителни работи за нас...
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Я кажи, Калояне, душо, ходи ли на народни танци и харесаха ли ти?
П.П. Деебатун фъкатун! Ако още веднъж ми спрат тока ще се обадя на енергото и ще ги напсувам на всички езици, чиито ругатни владея.(!)
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
ами какво да ти кажа... яко беше ,ама трудно ще се научи щото първо всички са адски напреднали, и второ- така като гледам няма да има някой, който да седне и да се занимава само с теб, което си е малко тъпо....ма шсе пробвам!!!
Ами, слънца, какво да ви кажа, от този график видях, че ще се пържим заедно на 03. - ще ми се да бях на ваше място, ама лесно ми е от позицията на второкурсник.
Ами,Калояне, какво да ти кажа - четвъртокурсниците ги приемат в специализирани заведения - ето защо нямат изпити
Не, предполагам повечето от тях в момента са или скоро са се върнали от Сирия и са се разбрали с преподавателите да взимат всичко втория семестър.
No more turning away?
а колкото до трети, като го гледам преподавателя ви как страшно гледа, и като се знам колко бях силен по литература в училище, не мисля, че има място за сравнение....
а то по л-ра изпитът писмен или устен е?
в смиъл дали ви карат да пишете "ЛИтературно-интерпретативно съчинение" !??
ужъъъс
Така, литературата в университета няма общо с тази в училище. В даскалото можеш да импровизираш и се концинтрираш върху анализ на текста.
В университета - по литераутра трябва да знаеш всички автори от даден период, да можеш да ги сравняваш, да ги характеризираш, и т.н. Идеята ми е, че имаш шансове, ако не си бил добър в училище. Но и че си е доста четене, пък и преподавателят е мноооого взискателен. Абе, живот и здраве, догодина пак ще говорим.
No more turning away?
coup написа:Идеята ми е, че имаш шансове, ако не си бил добър в училище.
Колко вярно...В у-ще само 6 за нестандартни анализи, тука едва тройки, защото а) трябва да влизаш в рамки б) трябва да влезеш в рамките на преподавателя и ничии други
Нито стандартна см била, нито нестандартна, но за сметка на това винаги болезнено мързелива.
Както и да е, не ме кефи като темата е на дъното на страницата...