МАСТЪРАААА!!don_angelitto написа:http://www.vbox7.com/play:fa982370
Е т'ва ти е играта
'СуПер МАриО'
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
лелел темата ми много популярност набра.... та някой пита6е -играя я на pc-to ама от линкос я дръпнах а и на4е едно време на НИнтендо я играех,колкото до Контрата-тва съ6то ббе6е велика игра ама нея помна 4е на "сЕга " се играе6е или поне със съседа и дискетите му тва правехме,,,Утре 6е пробвам за номерцата за които ме светнахте -мерсиииииииииии дано тоя път стане:)))))))
You're one in a million
You're once in a lifetime
леелел тоя е уникален някаф,.,, ама се погледнах -тва дето е на клип4ето си е класи4еското -тва съм го играла и преди ,,, а сега на pc-to е някво по друго...Циндил-Пиндил написа:МАСТЪРАААА!!don_angelitto написа:http://www.vbox7.com/play:fa982370
Е т'ва ти е играта![]()
![]()
You're one in a million
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Ами на "Сега" Соник-чето? Толкоз сладък таралеж, ама все бърза. Сега го играя на телефона на майка ми ( Panasonic някакъв )
Обаче са му много трудни нивата, а и с тия дървени бутони.
Супер Марио все още го играя на Терминатор-а, както и танковете, галаксиана, аладин. Проблем : адаптерът за конзолата нагрява страшно след 1-1/2 часа игра и всичко замирисва на изгоряла пластмаса, после не може да се отмирише. Играта си върви нормално, какво става и как бих могла да оправя този проблем?
P.S.: Въпросът ми е сериозен!
Супер Марио все още го играя на Терминатор-а, както и танковете, галаксиана, аладин. Проблем : адаптерът за конзолата нагрява страшно след 1-1/2 часа игра и всичко замирисва на изгоряла пластмаса, после не може да се отмирише. Играта си върви нормално, какво става и как бих могла да оправя този проблем?
P.S.: Въпросът ми е сериозен!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Хаххахахаха децата винаги са били по-изобретателни от възрастните.Joanna_87 написа:леллее помня като малки се разбивахме от тея игри и адаптора бе6е врял и умната ни глава измисляше за пред на6те /4е ни се караха ве4е / да не е топъл адаптора да го намокряме леко с вода
Silence tells me secretly Everything!