Едно дете загина
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Паган II Асен написа:Добре, погледни го от тая страна - той е отнел детето на едно семество.
За да е справедливо всичко трябва да се отнеме негово дете.
За хуманизъм чували ли сте? А за думите на Достоевски
“Представи си, че светът може да стане толкова добър, колкото мислиш, но ако цената за това е само една детска сълза, струва ли си тя да бъде пролята?”
т. е. и най-грандиозната утопия не струва и най-нищожното човешко страдание.
п.п.
И момчета, има теми, които просто не са за спор. Едва ли момичето, разказало за нещастието, е искало да разобличим виновника и да напишем Закон за ликвидирането му...
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Ще си позволя да не се съглася - страданието е нещо естествено и много образователно, дори по-образователно от добрата воля.alhimikat написа:т. е. и най-грандиозната утопия не струва и най-нищожното човешко страдание.
Ако със страдание може да се постигне нещо, то си заслужава.
Както каза Паган, целта оправдава средствата. Винаги

-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абсолютно.
Ако трябва ще избия всички руснаци, само и само името на Татарстан да
се промени на Булгаристан; чеченците да получат свободата си.
Всички китайци ще изтрепя, само и само да върнат Вътрешна Монголия
на монголците.
И много още...
Ако трябва ще избия всички руснаци, само и само името на Татарстан да
се промени на Булгаристан; чеченците да получат свободата си.
Всички китайци ще изтрепя, само и само да върнат Вътрешна Монголия
на монголците.
И много още...
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Може би ще речеш, че и Ростов-на-Дон е български? Недей така. + Улан Батор е бъкан с руснаци, така че...
По темата : ужасно ме е страх да пътувам, където и да било в България. Не защото ме е страх някой да не ме бутне, а по-скоро да не стана свидетел на такива ужасяващи гледки. Къде е законодателството в такива случаи? Смучат...
По темата : ужасно ме е страх да пътувам, където и да било в България. Не защото ме е страх някой да не ме бутне, а по-скоро да не стана свидетел на такива ужасяващи гледки. Къде е законодателството в такива случаи? Смучат...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не законодателството, изпълнителната и съдебната система хич ги няма, ако питаш мен... Кой знае какво връзкарче е тоя мизерник, кой знае колко ще кихнат мама и тати, за да го извадят сух... Баси държавата, ммм не, грешка, егати псевдо-държавата!fragile написа:Може би ще речеш, че и Ростов-на-Дон е български? Недей така. + Улан Батор е бъкан с руснаци, така че...
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Никъде не съм казвал, че Азис не е по-симпатичен от менапокалиптик написа:Азис е симпатичен в сравнение с теб...
Спокойно, няма да го реша това.Прочети малко историята и съвсемfragile написа:Може би ще речеш, че и Ростов-на-Дон е български? Недей така. + Улан Батор е бъкан с руснаци, така че...
леко статистиката.60-65% от жителите на Татарстан са българи. Имаше и
искане името на страната да се промени, но руснаците отказаха.
1.1% от населението на Монголия са руснаци.Или 29 700 души.
Леле...то било пълно с руснаци в Монголия
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
идеята не беше да се започне да измисляме как да линчуваме този тъпанар - то е ясно, че ако законът не го постави на мястото му, има си такова нещо като съдба, което винаги наказва подобни неща, особено когато става дума за дете.
дори и на пар4енца да го разкъсаме ( както аз бих направила ако съм майката на детето) това ще облекчи ли болката ? ще върне ли детето ми?
познавам много такива млади мъже като този с мерцедеса и идеята е да бъдем просто малко ( даже доста) по-внимателни и човечни, защото дори шофирането е израз на цялата ни култура, характер- ако си простак, не зачиташ правилата и на улицата, да станем малко по-толерантни .
дори и на пар4енца да го разкъсаме ( както аз бих направила ако съм майката на детето) това ще облекчи ли болката ? ще върне ли детето ми?
познавам много такива млади мъже като този с мерцедеса и идеята е да бъдем просто малко ( даже доста) по-внимателни и човечни, защото дори шофирането е израз на цялата ни култура, характер- ако си простак, не зачиташ правилата и на улицата, да станем малко по-толерантни .
Целия свят в ръцете си имам, целият свят през очите му наднича....Ники-6.08.2007
майка на Ники-since 6.08.2007
съпруга-coming soon...
майка на Ники-since 6.08.2007
съпруга-coming soon...