Японистика?!
Модератор: Don Horhe
-
Svetulka
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Привет на всички и от мен.Аз съм 11 клас и уча в немската в София.Решила съм твърдо,че ще кандидатсвам японистика с немски затова може ли да помоля някой да даде някакво сайтче или поне да ми каже как и къде да намеря предишните изпити по немски,които са се падали да видя как стоят нещата и за какво учене иде реч.Много ви се радвам на тия,които вече са ви приели и се надявам и аз един ден да съм сред вас
....айде че много дотегнах 4ао 4ао
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
с немски ще ви е много трудно да влезете японистика, казвам го от личен опит; аз съм от КСК 2006 и също исках японистика с немски, но ме приеха кореистика на първо класиране (това беше третото ми желание); ако английският ви е на добро ниво, непременно пробвайте и с него, по-лесно се влиза с английски, отколкото с немски 
Здравейте,
имам два въпроса.
Първо сред прочетените мнения имаше едно, в което се казваше, че двама човека били влезнали с олимпиада. В смисъл, че са имали 6 на национален кръг на олимпиада по език, която се признава като приемен изпит?
И второ в какви сфери може да се работи след завършване, освен като преводач? Мерси предварително
имам два въпроса.
Be different!
ами за олимпиядата и аз съм чувала,че се признава,така е възможно да се влезне с нея,предполагам.
а за сферите на работа-ами предполагам,че много нещя могат да се работят,зависи от магистратурата...иначе ако караш само на бакалавър,най-вероятно преводите за единствената възможност.
а за сферите на работа-ами предполагам,че много нещя могат да се работят,зависи от магистратурата...иначе ако караш само на бакалавър,най-вероятно преводите за единствената възможност.
A Mind is a terrible thing to waste!
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Мен ако питате, зависи от индивидуалните способности на човека. Само с езика ако разполага, може да работи в туристическата сфера, да преподава, и много други неща, за които не мога да се сетя сега, зависят и от шанса, но все пак езикът отваря много врати! Комбинирано с личностни качества и умения, и възможностите се умножават.
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка: