ФМИ '07

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Java написа:Да, ама при тебе се наблюдава не кеф, ами подлагане на мненията на този и на онзи. :x Защото тоя лаф не е твой, ами съм го чувал и преди това. :evil: и адски много ми е ставало смешно, защото точно такива хора после не могат да направят два вложени цикъла, но това са други теми :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако редактирам първия си пост, ще спреш ли да ме ядеш и да се заяждаш за глупости само и само да си чешеш пръстите? :x :evil: :evil: :evil:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Да се включа и аз по темата :lol:
Аз също много хвалби съм чувал по адрес на Божидар Сендов, и то не от един човек. По какви дисциплини преподава всъщност? :roll:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

аре и аз да си начеша езика.. по-точно пръстите :P Илияне, Б. Сендов не беше ли оня дядка с очилата, дето обикновено идва с колело до ФМИ? или тоя е друг Сендов? :)

а иначе искам да пожелая успех на кандидатстващите за ФМИ, няма да съжалявате ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Tripio, това трябва да е Миронов, дето ни водеше упражненията по анализ, ама той по принцип не е от ФМИ. ;)
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

не бе, от ФМИ си е и съм чувал Сендов да му викат.. само не знам кой от всичките Сендов-ци е :)
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

Да, за него става въпрос.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ок де, от мен да мине - ще го понижим на "чичка" :D

не ми е преподавал на мен, ама мисля че е голям образ :)

Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Тея спорове за "компютърните специалности" според мен са пълна глупост. Не мога да разбера защо хора от ПМ, МиИ и Математика се засягат, когато някой се отнесе към останалите четири специалности с "компютърни". Та никой не казва, че останалите са лоши или нещо. То по тази логика и аз да се обиждам, въпреки че уча Информатика, защото и ние учим доста математика, доста повече от СИ, КН или ИС например. Някои хора им казват "компютърни", защото просто има повече такива дисциплини в учебните им планове. Това обаче далеч не означава, че са най-великите, а останалите са втова класа.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Този "лаф" си е лично мой, аз го измислих пръв, а другите чуха от мен и започнаха да го повтарят! :lol: Така че си затвори хапливата уста най-накрая! :evil:
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

А бе хора, как може от такива неща спорове да правите? Някой бил казал "компютърни специалности". Ами компютърни са разбира се, да не са географски??!! Направо не мога да ви разбера.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Е хайде де, и аз това се чудя и дивя... Просто Java много се вживява в ролята си на защитник на СУ, ФМИ и в частност на неговата специалност...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”