Президент? На кого???
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
апокалиптик написа:THE_PARASITE написа:Респект за Сърбия.Ако бяхме принципни и отговорни като тях към родината си сега щяхме да сме постигнали много.
Да те питам само: сърбите какво постигнаха със своята "принципност и отговорност към родината"?
1. Гражданска война, геноцид и етническо прочистване, от което пострадаха и мюсюлмани, и хървати, и сърби.
2. Разпадане на федерацията и пълен крах /слава Богу/ на самата идея за югославянска взаимност - обособяването на Черна гора беше последният пирон в ковчега.
3. Разпадане на Сърбия - вече започнало, с обособяването на Косово.
Няма добра политика, която да доведе един народ до отчаянието, безперспективността и стагнацията, до които кликата на националистите доведе Сърбия. Всяка страна заслужава уважение. Но към Сърбия аз изпитвам повече съчувствие....
1.Гражданска война има не само в Сърбия.
2.Югославия е изкуствено образувание и нямаше как да не се разпадне.
3.България като е отворена за всички особено отзад направо цъфти.
Росене, ама ти си станал баш като партиен функционер от времето на соц-а. Заклеймяваш, отричаш... По зле си от партиен секретар
Всъщност това е най-забавният момент в ситуацията, според мен. След края на социализма някои хора смениха посоката и си карат пак по старому, пак по социалистически и не се усещат, че са същите, като тези, които заклеймяват и отричат. Даже лексиката с малки изключения, май не се е променила много. Но това си е тяхно право на избор. Мое право е да се смея с глас като чета подобни глупости.
А по темата, лично право на всеки е да харесва или не даден политик. Но категорично съм против такива яростни нападки. Не за друго, а защото свестни политици няма. Всичките са един дол дренки и Първанов не е по-лош от останалите. Даже е по-добър в някои отношения, но това вече си е лично мое мнение и никой не е длъжен да го споделя.
Всъщност това е най-забавният момент в ситуацията, според мен. След края на социализма някои хора смениха посоката и си карат пак по старому, пак по социалистически и не се усещат, че са същите, като тези, които заклеймяват и отричат. Даже лексиката с малки изключения, май не се е променила много. Но това си е тяхно право на избор. Мое право е да се смея с глас като чета подобни глупости.
А по темата, лично право на всеки е да харесва или не даден политик. Но категорично съм против такива яростни нападки. Не за друго, а защото свестни политици няма. Всичките са един дол дренки и Първанов не е по-лош от останалите. Даже е по-добър в някои отношения, но това вече си е лично мое мнение и никой не е длъжен да го споделя.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
апокалиптик написа:THE_PARASITE написа:апокалиптик написа:THE_PARASITE написа:Респект за Сърбия.Ако бяхме принципни и отговорни като тях към родината си сега щяхме да сме постигнали много.
Да те питам само: сърбите какво постигнаха със своята "принципност и отговорност към родината"?
1. Гражданска война, геноцид и етническо прочистване, от което пострадаха и мюсюлмани, и хървати, и сърби.
2. Разпадане на федерацията и пълен крах /слава Богу/ на самата идея за югославянска взаимност - обособяването на Черна гора беше последният пирон в ковчега.
Няма добра политика, която да доведе един народ до отчаянието, безперспективността и стагнацията, до които кликата на националистите доведе Сърбия. Всяка страна заслужава уважение. Но към Сърбия аз изпитвам повече съчувствие....
Е, отворена, оголена, онодена или някаква друга - но България поне не стана опитно поле за безумни национал-фашистки проекти... Никой не загина в граждански размирици, а само от мизерия, мъка, здравна и поземлена реформи и пр. Хич не ми сравнявай сръбското безумие с нашето...
По-добре гражданска война отколкото геноцид в мирно време.Виж за какво става дума в сферата на здравеопазването и образованието.Това е по-страшно от гражданската война.
Че ти живял ли си по време на гражданска война някъде, че да знаеш кое е по-добре?THE_PARASITE написа:апокалиптик написа:THE_PARASITE написа:апокалиптик написа:THE_PARASITE написа:Респект за Сърбия.Ако бяхме принципни и отговорни като тях към родината си сега щяхме да сме постигнали много.
Е, отворена, оголена, онодена или някаква друга - но България поне не стана опитно поле за безумни национал-фашистки проекти... Никой не загина в граждански размирици, а само от мизерия, мъка, здравна и поземлена реформи и пр. Хич не ми сравнявай сръбското безумие с нашето...
По-добре гражданска война отколкото геноцид в мирно време.Виж за какво става дума в сферата на здравеопазването и образованието.Това е по-страшно от гражданската война.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Явно...апокалиптик написа:Corlic написа:Че ти живял ли си по време на гражданска война някъде, че да знаеш кое е по-добре?THE_PARASITE написа:
Остави го, той е от тези хора, които потвърждават максимата, че историята е учителка, но никой не и обръща внимание... Глупаво е всяко поколение да започва начисто, сякаш светът се е родил с него... Но май е почти неизбежно.![]()
![]()
![]()
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Ха...хора вдигайте се 70% от населението на България е над 70 годишно...Росен Тимчев написа:Не се тревожиXin написа:. Всичките са един дол дренки и Първанов не е по-лош от останалите. Даже е по-добър в някои отношения, но това вече си е лично мое мнение и никой не е длъжен да го споделя.малко хора споделят твоето мнение!
Повечето са над 70 годишни
Silence tells me secretly Everything!